2020. augusztus 31., hétfő

sooo fresh

Múlt hét hétfőn délre volt időpontom a fodrászomhoz. A szülés előtt pár nappal, vagyis két hónapja jártam nála, úgyhogy elméletileg nem kellett volna, hogy nagyon nagy baj legyen, de annyira puha, vékonyszálú a hajam, hogy két hónap alatt pont eljut odáig, hogy minden formáját elveszíti, most már frissen mosottan is káosz. Volt rá esély, hogy Barni tud vigyázni a babára, míg ott vagyok, aztán az előző héten kiderült, hogy a munkája miatt mégsem, a szülei a Balatonon, szóval ők kiestek, még az öccse volt esélyes... És akkor egy nappal korábban felhívtak a fodrászattól, hogy ők lemondják az időpontot, mert Gergő valami miatt nem tudott dolgozni aznap. Nagy eséllyel én is lemondtam volna végül, szóval nem bántam, illetve azt, hogy végül nem jutottam el, nagyon, mert már egy ideje hajvágós videókat nézegetek, annyira vágyom a frissen vágott, egészséges, formás frizurára. 

Tudom, hogy sokan szeretnek bizonyos témájú videókat nézni (most itt vonatkoztassunk el a pornótól), Barni például imádja az ilyen háztartási praktikákat bemutató darabokat, érthetetlen, illetve OCD. Én viszont kéjes élvezettel nézem, ahogy a hosszú, lenőtt, elvékonyodott, formátlan hajból friss, formás, gyönyörű frizurát varázsolnak, amitől újjászületik az ember külseje. Legeslegnagyobb kedvenceim a bob frizurák, mert nekem is azt szoktak vágni, és ez az Anh Co Tran nevű fodrász egy isten. Ez a csaj Carachele, ő maga is fodrász, nagyon szeretem a frizuráit, csak őneki teljesen más típusú, vastagszálú haja van.

Az új felület miatt (meg mert nem jövök rá, hogyan kell) nem bírom beágyazni a videót (bahh), szóval ITT és ITT van. 




3 megjegyzés:

  1. az emoji ikon mellett felül van a "videó beágyazása" és ha rákattintasz, akkor ott egyszerűen rá lehet keresni akármilyen videóra :) amúgy Brad Mondo-t szoktad nézni? tudom, hogy mostanában teljesen mainstream lett, de szerintem annyira jó fej :D amúgy nekem nagyon érdekesek a haj posztjaid, mivel ez a bob/bubi világ totál ismeretlen számomra, meg a hajam sem ilyen egyenes és hát gondolom nem is vékony annyira. na jó, a karantén alatt olyan hosszú lett (lapocka alá ér), hogy kb nem is merek elmenni fodrászhoz, hogy mit fog szólni, szerintem már a ritkítás is kb visszanőtt, eh.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És tényleg, köszi!! A hosszú hajaddal leginkább büszkélkedjél, mit szólna a fodrász 😂.

      Törlés
  2. Göndör hajam van, szóval ezek esélytelenek, de tényleg szépek!

    VálaszTörlés