2013. október 27., vasárnap

See By Chloé

Már egy ideje szeretnék magamnak egy olyan parfümöt amivel nem az a helyzet hogy 10 éve használom, és emiatt nem érzem az illatát, és ami segít kicsit új hangulatot adni az új életemnek. Volt kint egy illat ami csak néhány hónapja jelent meg, sokszor szagoltam meg mikor bevásárolni mentem, sokszor fújtam belőle a csuklómra, és utána egész nap szimatoltam. Azóta most először találkoztam vele újra, és hát... Szíven ütött. Nagyon erősen visszahozta az emlékeket, és arra emlékeztetett a finom, almás, vaníliás, mézre emlékeztető illat, hogy milyen boldog voltam még nem is olyan régen, és hogy milyen pillanatok alatt illant el az életemből minden, amit addig biztosnak gondoltam. 

Normál körülmények közt az első szagminta után lendületből tettem volna vissza a polcra a kicsi, meseszép üvegcsét, de az új Ilonka nem hátrál meg ilyen könnyen. Nemrég eldöntötte, hogy többé nem kerüli az édesszomorú emlékeket ébresztő dolgokat, ízeket, helyeket, zenéket stb, hanem bátran szembe néz velük, és új, saját élményeket kovácsol belőlük az új életéhez. Így ennek az új parfümnek köszönhetően több, az illatomra vonatkozó bókot is bezsebelhettem pénteken, még egy fiú is megkérdezte hogy milyen parfüm van rajtam. Olyan érzés viselni ezt a parfümöt, mintha valami nagyon gyönyörű, egyedi ruha lenne rajtam. Teljesen odavagyok. És azóta már a szomorúság is elillant belőle.



4 megjegyzés:

  1. Van egy parfüm, amit éveken keresztül használtam, és vadidegen emberek is megkérdezték, hogy mi van rajtam. Azt hiszem még van belôle pár csepp, elô is veszem! Ja és le a kalappal Ilonka! ;)

    VálaszTörlés
  2. DKNY Be delicious (zöldalmás). Régen nagyon szerettem. Megszagolgattam most, de már nem az igazi. Változnak az idôk.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Huh, pedig az nagyon finom. Lehet hogy csak régi az üveged, ezeket nem lehet tartogatni, lejárnak, főleg ha már csak pici van az üvegben, így nagy felületen érintkezik az a pár csepp a levegővel. Próbálj ki egy friss üveget, ha ilyen boltban jársz. :)

      Törlés