2013. november 11., hétfő

Na tessék

Pöttyös ajtó. Sajnálom hogy nem tudtam gyönyörű napsütésben készíteni a képeket, mert olyankor sokkal szebb a lakás. Ja, és ugye még mindig nincsenek lámpabúráim. :) De talán átjön hogy milyen lett az ajtó az arany pöttyökkel, amikhez végül találtam öntapadós matricát. Bevallom, ebben azért benne van az is, hogy ha megunom, leszedhetem. De most még nagyon tetszik, szerintem feldobta azt a sarkot, már készülnek a pöttyök a másik ajtóra is!




Na és ilyen ha macskás házban pöttyös ajtót fotózol/jógázol/tornázol/a padlón alkotsz valamit stb. 


12 megjegyzés:

  1. Sütiiiii! :))
    Annyira kedves kis macseknak tűnik, és nagyon szeret pózolni is. ( :

    A lakberendezéssel kapcsolatban akartam amúgy már a múltkor is megosztani veled ezt a tumblit, ha még nem ismernéd, hát sírva fogsz röhögni (vagy elborzadni):
    http://geccodejoakecod.tumblr.com/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon bújós, igen, a tanítványaimnál is be szokott próbálkozni ha bent van, hátha. :)

      Igen, ismerem ezt az oldalt, egyszerűen elképesztő, felváltva szoktam hahotázni és szörnyülködni rajta, hogy az emberek vajon mit gondolnak? És milyen ízlésük van?

      Törlés
    2. elmegyek hozzád tanítványnak :p

      a legborzasztóbb (vagyis ami engem a világból kikerget), az a BEGYÖMÖSZÖLŐS kupi... azt nem értem, hogy lehet úgy élni. pl a maiban, amikor a mosdó alá be van hányva nem tudom mennyi gusztustalan vödör meg rongy. rettenet.

      Törlés
  2. vagányak a pöttyök!:) kísérletezhetnékem lesz tőle nekem is, de én most fában gondolkodom..mennyibe került ez az öntapadós cucc?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én hobbi boltban vettem folyóméterre (820Ft/m), aminek a negyedéből kijött az ajtónyi pötty, mondjuk én rajzolgattam körbe az egyik bögrémet, meg vágtam ki a pöttyöket. De a Dekorellán lehet kapni dekortapasz pöttyöket, csak nincs arany, de vannak jók (és az oldalon van még egy csomó felhasználási ötlet.

      Pöttyök: https://dekorellashop.hu/termekek/dekortapasz-washi-tape/page/3/

      Ötletek: http://dekorella.hu/kateg%C3%B3ria/dekorella-shop/dekortapasz/

      Törlés
    2. köszi, jó ez az oldal! voltam a pinterest oldalukon is, aranybánya:)

      Törlés
    3. és melyik boltban lehet ilyeneket venni?

      Törlés
    4. Bármelyik hobbiboltban folyóméterre a ragasztós hátú papírt, és a dekorella.hu-n a kész pöttyöket (2-vel fentebb a link).

      Törlés
  3. Hu de nagyon szép lett! Majd én is megmutatom mit alkottunk, de egyelőre pató pál vagyunk :)

    VálaszTörlés