2013. november 12., kedd

Ójaj

Vasárnap este 10-kor lefeküdtem aludni, hogy majd jóóól kialszom magam, aha. Hajnal 2-től 4-ig malmoztam (megint egyre többször alszom rosszul, és újra sokat agyalok), úgyhogy hétfőn alig éltem, de azért jók voltak az óráim, elvittem anyut bevásárolni, csináltunk nekik is müzlit, és Panniztam, kis cukifül. 

Aztán este edzés, olyan, hogy majdnem meghaltam, de legalább teljesen helyretett, minden fáradtságom elszállt. Miközben szaunáztam, csatlakozott két srác, akik valamilyen küzdőharcra járnak (és ez meg is látszik rajtuk, pozitív értelemben), és nagyon udvariasak voltak és barátságosak, és a beszélgetésből az derült ki, hogy nincs barátnőjük jófejek is. És még illóolajat is hoztak, hogy hatékonyabban tudjanak szaunázni ("csak 10 cseppet tegyél!"), ez milyen cukiság? 

Viszont most kiderült számomra, hogy iszonyúan magasak az elvárásaim a pasikkal szemben... Basszus. Kopaszodik? Nem tud angolul? Számítógépes játékokkal játszik? Nem szereti a macskákat/kutyákat? Pffff. És ezek még csak ilyen alap szűrők, mint külső, hobbik, mi lesz ha esetleg megtudom hogy nem szereti Dosztojevszkijt? Leírja, hogy egyenlőre? Vagy horkol??? És tudom, hogy ezeket valószínűleg nem gondolom komolyan, és még nagyon hasonlítgatok ahhoz amim volt, de hogy egyáltalán eszembe jut, hogy jaaa, vele nem randizom, mert... Hát szedjem már össze magam. 

Tudom, tudom, túl korán van még, mindez csak elmélet. És tudom azt is, hogy ha szerelmes leszek, akkor ezek a dolgok nem lesznek fontosak, de azért kicsit izgulok, hogy majd ülök itthon, és várom hogy becsöngessen a tökéletes herceg, persze szép fehér lovon. Mert szerintem arra várhatok egy darabig. Na mindegy, majd alakul. A kutya- macskaszeretetből meg a helyesírásból mondjuk tutira nem engedek.

5 megjegyzés:

  1. En is igy gondoltam,egeszen addig amig szerelmes nem lettem egy diszlexias fiuba:-)

    VálaszTörlés
  2. szerintem még akár dosztojevszkijből is lehet engedni :)
    persze szart se tudok semmiről, de ha "szikra" van, minden van... vagyis én így voltam/vagyok ezzel :)

    VálaszTörlés
  3. Szeretem a humort, abbol nekem keves jut, de azon azthuzott reszen kiszakadt belolem a nevetes. Jo volt!

    Jaj, de a szeLerem kihunytakor megint gond a kutyamacskahelyesirasdovsztojevszkij nem szeretese.

    VálaszTörlés
  4. dettó :) ugyanezt érzem, hasonlítgatok, és magasan van a mérce..de majd ha jön a nagy szerelem elmúlik ee, tutira :)

    VálaszTörlés