2014. január 16., csütörtök

Late night tales

Ma nagyon jó napom van, mert 
  • ...csak 30 perces órák vannak, mondjuk nekem abból 7 darab. Szerintem ilyen hosszú órák pont elegek lennének máskor is, a diákok is egyetértenek ezzel, meg kellene szavazni. 
  • ...virágos kisruhában jöttem, feltűztem a hajam, sminket tettem fel, meg az egyik meseszép nyakláncom, hát valami öröm nekem is kell. 
  • ...hoztam kolbászos-pritaminpaprikás kiflit tízóraira, meg joghurtot és smoothie-t.
  • ...tegnap este főztem csirkés-ananászos curryt barnarizzsel, és azt is csomagoltam, szóval éhen már nem maradok.
  • ...zseniális ötletem támadt reggel, és beraktam a táskámba a fülhallgatómat, és most a lyukasórámban (mert 7 óra mellé persze kell az is) itt búg a fülemben a kellemes funky, a basszusgitár meg a hammond orgona*, legszívesebben mennék táncolni most azonnal. Mondjuk ennél aszociálisabb már nem is lehetnék, de a boldogságérzetem úgy 30%-al nőtt, úgyhogy nem érdekel. 
  • ...nincs délután órám!
Némi üröm az öröm mellé, hogy délután osztályozó értekezlet lesz, de ha meleg van, teli van a hasam, és nem kell mást csinálnom, csak okosan nézni, akkor az én kedvemet nem lehet elrontani. 


*Ez a Late Night Tales sorozat, ismeritek? Különböző zenekarok összeválogatják a kedvenc dalaikat, és kiadják egy egész album formájában. Ez a Jamiroquai válogatása (nem Jamiroquai dalok), 70-es évekbeli csodás, könnyed, jókedvű diszkó számok, úgy 5 éve folyamatosan rajta van az aktuális mp3 lejátszómon, megunhatatlan. 

2 megjegyzés:

  1. óó, én még nem hallottam erről, de most már nekem is "búg a fülemben a kellemes funky, a basszusgitár meg a hammond orgona" :)

    VálaszTörlés
  2. Ó Ilonka, nem akarsz nyitni egy kajaldat, tözsvendeg lennek! :)

    En is szeretek fozni, de igy hogy csak magamra kell (na jó, a tesómnak is juttatok belőle) nem mindig van kedvem...keveset fozni nem tudok....fagyasztani utalok! :(

    VálaszTörlés