2014. január 16., csütörtök

Chill

Megint nem ez lesz az a hét amikor eltűnnek a hurkák a derekamról, de azért hogy megnyugtassam a lelkiismeretem, mindig megvan a napi nagy séta, és mozgok annyit, hogy mindig meglegyen egy pici izomláz valahol. De ha Ilonka egy hosszú, fárasztó nap után comfort kaját kíván, akkor Ilonka comfort kaját kap: ma épp banános, liszt nélküli palacsintát. És kap hozzá vadiúj Girls részeket is (egyébként meg tessék, Lena ennyire menő). 

Holnap este pedig Grecsó Krisztiánnal randevúzom (sajnos sokadmagammal), nagyon szeretem őt. Körülbelül egyszerre kezdtem kezdtem tőle és Ulickajától olvasni, és történeteik hasonlóan elragadóak. És hát ahogy írnak mindketten... ❤ 

Egyébként elképesztő hogy megint itt a hétvége - és ezt most nem panaszkodásképp mondom. A péntek estével kapcsolatban pedig a szemem előtt egy pohár Nyakas Irsai Olivér (esetleg Aligvárom) lebeg, milyen jó, hogy ilyen könnyen valóra váltható álmaim vannak.

5 megjegyzés:

  1. En Grecso nemszeret- egyszer talalkoztam vele eloben ezer eve, igazan szimpatikus es okos, derus, de irasai valamiert nem tetszenek. Ulickaja imad,foleg az Odaado hivetek Surik (ezt okvetlenul meg kellett osztanom veled)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Komolyan? Én imádom. Én is pont így írnék a családomról, ha tudnék, lenne mit.

      Ulickaja pedig hibátlan, nekem Szonyecska a kedvenc, egyszuszra típusú. Meg az Elsők és utolsók. <3

      Törlés
    2. A Szonyecska megvót, a másik még nem, akkor majd azt is.

      Törlés
  2. Szia Ilonka, most talaltam a blogodra, es gondoltam bekoszonok. Micsoda csajos-kuckos hangulat van itt, eszmeletlen :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, köszi, és üdv itt! Igen, ez a blog bizony ilyen! :)

      Törlés