2014. február 17., hétfő

The only way is up

Tudom, ne nyavajogjak, attól nem lesz jobb, de nekem a hétfők konkrétan fájnak, jaj, nagyon rossz ma nekem, és még jön egy tanítvány 5-re. Hajnali 6-kor csörgött az óra, és elég határozottan szoktam indítani a napot, de most még egy jó darabig álcáztam magam a takaró alatt, nem láttam magam függőlegesen sehogysem, erőteljesen elkezdtem gondolkodni a szabadnap forgatókönyvén. Aztán végül nagy nehezen 6:50-kor sikerült kikászálódnom az ágyból, lezuhanyoznom gyorsan, és mindenféle random ruhadarabokat húzni a különböző testrészeimre. Ez a programpont nem sikerült annyira jól, napközben rá is csodálkoztam az öltözetemre néhányszor. És hát senyvedek rendesen azóta is. 
Nézzük, mitől lesz majd könnyebb ez a hét. 
  • Ma este megnézem az új Girls részt. 
  • Minden este lefekszem időben, legkésőbb 10-kor (hahaha). 
  • Minden nap nagyon finom reggelik. Annyira isteni müzlit találtam, aaah (nem tudom a márkáját, mert kiöntöttem fémdobozba, a papírdobozt meg kidobtam). Mellé sok gyümölcs, rizs-mandulatej. 
  • Tízórai. 2 férfi kollégával elkezdtünk (illetve ők már régen csinálják, csak engem is meghívtak hogy csatlakozzak) a nagyszünetben tízórai teázást tartani, mindig hoz valaki sütit, iszunk teát, és semmi szenvedés, csakis kellemes, nyugis, laza társalgás.
  • Ma csináltam magamnak egy óriási endívia-répa-alma-avokádó salátát, meglocsoltam olívaolajjal, ráfacsartam egy fél narancs levét, és pároltam mellé tenger gyümölcseit némi fokhagymán. Na ennél rosszabb ebédet nem szeretnék már enni a héten. 
  • Holnap rövidített, 30 perces órák lesznek, és nekem csak 4 órám lesz, ami azt jelenti, hogy 10:30-kor leléphetek. Mondjuk vissza kell mennem 2-re értekezletre, de addig elmehetek edzeni meg szaunázni. 
  • Holnap este jóga.
  • Veszek itthonra virágot ja nem, mert ebben a hónapban kemény spórolást tervezek, elméletileg már csak a magántanítványokból élhetek, és akkor egy szép kis összeget félre tudok rakni a hónap végén. 
  • Csütörtökön jön Anais! 
  • Csütörtök este még koncertre is megyek.
  • Pénteken randevúm lesz egy fiatalemberrel. Régről (az egyetemről, Tünde, majd megírom ki ő) ismerjük egymást, és szemmel tartottuk egymás dolgait, és mint kiderült, most egyszerre lettünk egyedül, így megiszunk egy kávét, miért ne? Fura figura, ezer dolgot csinál, ír mindenféléket (könyveket például, nahát), nagyon okos, és eléggé menő. De személyesen 15 éve nem találkoztunk, szóval azért érhet meglepetés. Azért örülök hogy van mi miatt izgatottnak lenni.
  • Hétvégén mindenféle kurvajó dolgot fogok csinálni (tervezés alatt). 


4 megjegyzés:

  1. hu, kicsit durva ez a kép:) a halnak mije vajon az a piros a víz tetején?
    de amúgy meg:izgi!

    VálaszTörlés
  2. a girls-höz: http://www.buzzfeed.com/jessicamisener/which-girls-character-are-you
    :))
    amúgy hallottam ma egy számot, ami kicsit bizsus, nem tudom, ismered-e:
    http://www.buzzfeed.com/jessicamisener/which-girls-character-are-you

    VálaszTörlés
  3. na még egyszer http://www.youtube.com/watch?v=ScMbMsLNqes

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ismerem, ez az Odett már a Go Girls nélkül, tök jó.:)

      Törlés