2014. március 27., csütörtök

Impeccable

Annyira el vagyok havazva, hogy még a blogok olvasásával is el vagyok maradva, pedig arra én mindig, minden körülmények közt szakítok időt, de most még az sem megy. És a lakás is annyira szaladt, hogy már nem is próbáltam meg szinten tartani, mindent úgy hagytam ahogy kiesett a kezemből. Már magam előtt szégyelltem magam, így ma délután, amikor volt pont egy szabad órám, beraktam a skálázós-hangképzős énekórámat, ami pont ennyi idő, és dalolás közben eltüntettem a konyhában a romokat: elmosogattam egy nagy halom edényt ami nem tudom mikor és hogyan keletkezett (azonnal-mosogatós típus vagyok), kidomesztoszoztam a mosogatót hogy csillogjon-villogjon, letörölgettem az asztalt és a szekrényt és lecseréltem a futót, elraktam minden elöl hagyott táskát, kabátot, cipőt és piperecuccot, szedtem virágot a kertben, vázába, majd az asztalra raktam. Majd elraktam a hálóban meg a fürdőszobában a ruháimat, kimostam a mosdót meg kitakarítottam a wc-t, és közben ment a memmammimmommemmammimmomemm. Még kellene mosnom egyet, de a teregetésre már nem maradt volna időm, így ez már nem fért bele, mert kellett csinosodnom, aztán meg érkezett értem a bátyám, és indultunk szórakozni. 

Most olyan mintha teljesen rendben lenne a lakás, pedig igazából egy óriási tavaszi nagytakarításra lenne itt szükség. Ám a hétvégém holnap délutántól vasárnap estig megint teljesen be van táblázva, sőt, már a jövő hét is, szóval nem tudom mikor lesz rá időm. Úgy tűnik, választanom kell hogy a lakásom legyen csilli-villi, vagy a szociális életem. Inkább az utóbbi, nem? 

4 megjegyzés:

  1. Hát erre csak ezt tudom mondani:
    http://liarliarpantsonfireblog.files.wordpress.com/2013/04/166166082_fdb19c3000.jpg

    VálaszTörlés
  2. Sztem vegyél fel takarítónőt. És ez komoly. Azt hiszem, hogy nincs annál jobb, amikor az ember hazamegy a munkából, és otthon tiszta lakás várja. ;)

    VálaszTörlés
  3. Én a szociális életre szavazok. :-)

    VálaszTörlés