2014. március 16., vasárnap

Szüli

Ma konkrétan egész nap ettem, nem szeretem ezt. Anyu főzött ma, nem is kellett segítenem. Csinált levest, amiből utána meg kellett kóstolni a benne főtt finomságokat, volt második, ami szintén nem az a könnyed típusú eledel volt, aztán pedig piskótatekercs sárgabarack lekvárral, de itt még nem volt baj. A délutáni szieszta meg a kávé mellé el kellett tüntetni a tegnap általam készített puncs-mogyoró pudingot, ami valószínűleg teljesen mű cucc, de én időnként ölni tudnék érte, iszonyúan finom, Aranka márkájú.

Aztán volt még az, hogy az egyik barátnőmnek holnap lesz a születésnapja, és szerveztünk neki meglepetés szülit mára. Ma épp dolgozott volna délutántól a Vében, és oda mentünk 10 perccel később, felfújt lufikkal, tűzijátékkal, tortákkal, üveg piákkal, a kedvenc Dj-nk hozta a lemezeit meg a két lemezjátszóját. A csajszi épp takarítgatott, mi meg bevonultunk húszan, miközben énekeltük hogy boldog szülinapot, és a barátnőnk úgy örült, hogy sírt, mondjuk én is sírtam volna a helyében, nagyon jól sikerült a meglepetés. És még beestek utána egy csomóan.

Betévedtek kis családok a vasárnapi sütijükre meg a kapucsínójukra, és eléggé csodálkoztak, hogy a Vében vasárnap délután 5-kor bakelitről pörög a zene, folyik a tequila meg a vodka, és 30 részeg ember csákókban meg csillámpónis kitűzőkben táncol, szerintem vertünk bármilyen péntek esti lerészegedést. Mondjuk utólag áldottam az eszem hogy kocsival mentem, és így volt mire fognom hogy én csak csipkebogyólét iszom, de azért táncolgattam egy kicsit én is, meg kellett tolni két féle tortát, meg pogácsát, meg zserbót, és kicsit gondolkodtam is, hogy jó ötlet lenne-e hányni, de aztán úgy döntöttem, hogy minden hétvégén az azért luxus lenne. Inkább angolosan távoztam, ahogy szoktam. 

9 megjegyzés:

  1. Aranka! Totális gyerekkoríz! Én is rákívánok néha! :)

    Egyszer szeretnék én is meglepi szülinapot!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát ez sajnos nem rajtad múlik. :)

      Törlés
    2. Ja, és ha a számítógépes játékokban nevet kell választani magamnak, akkor Aranka szoktam lenni. :)

      Törlés
    3. Hogyhogy nem Ilonka??? :-P
      Ja és nekem a mogyorós a best!!!
      Tudom...de már szerveztem néhányat...remélem ez is körbejár, mint a szeretet! :)

      Törlés
    4. Nem lehetek Ilonka, az az igazi nevem, oda meg valami fantáziacucc kell!:)

      Törlés
    5. Ha már így feljött, miért pont Molnár Ilonka a blog neve? (Lehet, hogy műveletlen vagyok, és értenem kéne mögé valamilyen referenciát, de ez most nem megy)

      Törlés
    6. Öööö... Hát mert nekem az a nevem, hogy Molnár Ilonka?:) Nincs semmilyen mögöttes tartalom, amiről nem tudsz.

      Törlés
    7. Ok,Ilonka:) Akkor nem gondolok mögé semmi többet.

      Törlés
  2. nálunk is baracklekváros piskótatekercs volt. mármint anyuéknál. Kb 3 süti van, amit nem szeretek, ez az egyik. De kaptam helyette islert :)
    A cuki buliért pedig irigy-irigy, tök jó lehetett :D

    VálaszTörlés