2014. április 14., hétfő

In the afternoon

Tegnap már egész későn, fé 8 körül futottam, utána meg edzettem itthon, és ilyenkor úgy érzem mindig, hogy meg tudnám váltani a világot, annyira sok energiám van, végül fél 12-kor alig bírtam eltenni magam aludni, sőt, felhúztam az órát 5:45-re (!!!), hogy én majd reggel is elmegyek futni, mert az milyen jó. 

Aztán reggel egész kipihenten ébredtem, de akkorra már kimentek belőlem az endorfinok, és éreztem, hogy ez a hétfő hajnali futás valószínűleg sokkolná a szervezetem, és elhalasztottam ma délutánra (mondjuk a jó hosszú, lassú reggelt nagyon élveztem). Most meg már úgy vagyok vele, hogy izomláz mellett nem muszáj megint edzeni, kell pihenni is, meg a szél is fúj (megint, pfuj) úgyis, úgyhogy még jön egy tanítványom, aki 6-ig lesz itt, de már letöltöttem a Trónok harca tegnap esti részét, meg ráterítettem az anyukám által varrt puha patchwork takarót a kanapéra, félig felhajtva, hogy ha becsukódik a kapu a diákom mögött, csak be keljen csusszannom alá, és már pihizhessek is teljes erőből. 

1 megjegyzés:

  1. Én minden edzés után úgy érzem, most azonnal jöhet a következő, aztán másnap érdekes módon már csábítóbb a pihenés. De hát a tudomány is azt mondja, az izmoknak pihenni kell, szóval jól csináljuk, Ilonka. :-)

    VálaszTörlés