2014. május 13., kedd

Can't wait

Miiii ez az időjárás? Mi ez a hideg???

Bár, ha jobban belegondolok, már csak 4 hét, és számomra itt az igazi nyár, amit, ha minden igaz, egy Balaton-parti miniszünettel indítunk, már most tűkön ülök, az orromban érzem a víz illatát, és menni kell hajókázni is.

És azt is nagyon várom, amikor annyira meleg lesz, hogy mindenki szörnyülködik, én meg csak vigyorgok, mert a hőségnél szerintem (legalábbis itt, a Duna-parti kisvárosban)  nincs jobb. Már megy le a nap, csokira leszek barnulva, a hajam mézszőkére szívta nap, felveszem valamelyik nagyon színes ruhám, eltekerek a Főtérre, kikötöm a bicajom, mosolyogva sétál elém az aktuális lovagom, és valamelyik kiülős helyen a pincér kérdezés nélkül rakja elém az aperol spritzemet. 



Na így tervezem a nyaram. 

12 megjegyzés:

  1. de akkor ebben a ruhában- ami gyönyörű amúgy- szét fogsz főni:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Á, ez csak illusztráció! Valentino amúgy, nagyon durván szép, nem?
      http://www.farfetch.com/hu/shopping/women/valentino-embroidered-floral-lace-dress-item-10698541.aspx?storeid=9475&ffref=lp_12_

      1 milkába kerül, hogy a fene enné meg a jó ízlésemet.

      Törlés
    2. Ebben szerintem még a Trónok harcában is szerepelhetnék. :)

      Törlés
    3. :) és kihez mennél feleségül benne?

      Törlés
    4. ááá, ezt csak az az ötórai teához venném fel. :)

      Törlés
  2. Felvidított a gondolat:-)) És elképzelem én is a magamét:-))

    VálaszTörlés
  3. Igeeen, legyen 40 fok! Én is imádom!

    És tudom, hogy a tanárok élete nem csak játék és mese és megérdemlik a hosszú nyári szünetet, de azért egy kicsit irigy vagyok a szabad nyárért! :)

    VálaszTörlés
  4. Szerintem te is pont ugyanennyire megérdemelnéd. Nem baj, majd találunk azért időt fun dolgokra!

    VálaszTörlés
  5. A tanítás egyszerűen idegtépő. Engem a három privát tanítványom a sírba kerget. Szerintem ha a tanároknak nem lenne nyári szünetük, 30%-uk öngyilkos lenne, 30 alkoholista, a többi meg menne az opniba.

    VálaszTörlés
  6. Ezért a "Duna-parti kisváros" életérzésért hosszú-hosszú évek óta irigylem (jó értelemben!!) egyik tesómat. Szinte hihetetlen, micsoda útravalót adott neki ez, aki nem próbálta, talán nem is érti. Néha engem is elvitt fagyizni a főtértől nem messze eső cukrászdába. Meg a partra. Meg ilyenek:)

    VálaszTörlés