2014. május 14., szerda

Fázom

Kaptam a doktorbácsitól egy plusz szabadnapot, hogy mindenképp jól legyek, de ma már muszáj mennem dolgozni. Mondjuk ennyi intenzív pihi után biztos, hogy sokkolni fogja a szervezetem az iskola, de az az igazság, hogy hiányzik is, és jó lesz megint bemenni az órákra. És persze tök véletlenül pont ma délutánra sikerült randevút megbeszélnem a könyvelőmmel, a fogorvosommal és a kutyakozmetikussal is. Ez nem is lenne probléma, de sajnos időben vannak köztük átfedések, helyileg pedig igen messze helyezkednek el egymástól, szóval még nem tudom, hogy fogom ezeket kivitelezni az esőben, de majd valahogy megoldom. Legalábbis remélem. 

Durva amúgy, hogy olyan hideg van, hogy be kellett kapcsolnom a konvektort a konyhában, és úgy reggeliztem, hogy előtte állva a macskával a fenekünket melengettük, mint decemberben a nagy hideg (?) télben. Kell még egy pulcsi.

Budi Satria Kwan


3 megjegyzés:

  1. számos ponton hasonlóságot vélek felfedezni az én életemmel :)
    minusz kutya :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jé. :) És még gondolom tudod te is melegíteni a fenekedet a macskával a konvektornál is. Viszont miattad nekem meg most sajttorta projektem van. www.hollehetsajttortatkapniadunakanyaban.hu

      Törlés
  2. melegítettem is reggel pont így ahogy leírtad :)

    VálaszTörlés