2014. július 2., szerda

Chunky Monkey és rumos ribizlilekvár, na meg persze a fiúk

A mai budapesti túrám eredménye egy zöld mintás ruha, egy bordó bőr oldaltáska és egy sárga kiskabát lett. No meg az, hogy rájöttem, nem tudom hova tenni az embereket, a saját barátaimat meg főleg nem, nagyon furák - ezt sajnos nem fejthetem ki. A zenei karrieremnek, abban a formában, ami régen volt, most utoljára adok esélyt, aztán ha nem, hát nem, keresek más embereket, és csinálok valami mást. Nem várhatok mindig másokra, bármennyire is szeretem őket, hát de nem? Valami lesz, ennyi biztos, most már nem hagyom annyiban.

Ja és miután a fiúk leléptek, én meg maradtam, mert volt még időm a vonatig, meg éhes is voltam, még arra is rájöttem ott az Ankertben ülve, hogy egyrészt nem szeretek egyedül enni, másrészt pont egy fél hamburgerre vagyok hitelesítve, szóval kár belém. 

És ha már kaja, nem tudom, van-e köztetek olyan, aki ismeri a Ben&Jerry's féle Chunky Monkey jégkrémet, ami olyan finom, hogy ha lenne a közelemben, soha többé nem ennék más fagyit (jó, a Culinarisban van aranyárban). Viszont ma elvittem anyut vásárolni (már nincs pofám leírni a bolt nevét, esküszöm, nem fizetnek a posztokért), és az amerikai napok miatt volt banános-csokis-mogyorós jégkrém. Viccből vettem egyet (fél liter 750ft), és basszus egy az egyben Chunky Monkey, ugyanolyan banánjégkrém csokidarabokkal és nagy makadámiadiókkal, amik kicsit sincsenek kispórolva belőle. Holnap teherautóval megyek a raktárkészletükért. 

Ééés anyu megkért, hogy írjam rá a friss lekvárokra hogy lekvár, és én ezeket kreatívkodtam neki (és még ezek után volt 30 üveg, és mind kapott ruhát, tiszta Pinterest, mi?).


Ilyen borzasztóan érdekfeszítő dolgok történtek ma velem.

9 megjegyzés:

  1. hát, de ezek tök jók! :)
    jó, a várni másra meg egyedül lenni nem jó dolog nem az. na, de nem lehet mindent egyszerre :) ;)

    VálaszTörlés
  2. köszi, akkor hazafelé lidl :D

    VálaszTörlés
  3. ma nem akartam lidl-be menni :D
    (csak ott lehet kapni dobozos rántott/sült hagymát, ami nélkül minden szendvics olyan íztelennek tűnik, legalábbis amióta vettem egy dobozzal és beleszórtam az avokádós paradicsomos szendómba, azóta így érzem)

    VálaszTörlés
  4. new yorkban találkoztam először a chunky monkeyval, méghozzá pont bickilisfutár voltam manhattanben uszkve 1999-ben*, amikor a cég kitalálta, hogy mégse csak filmeket, dvd-ket szállítsunk házhoz, hanem óvszert meg klotyópapírt meg persze fagyit! (trillian "ésamikorén" sztorija következik megint.) innentől a Ben&Jerry és HaagenDazs jégkrémeket a futárok beszerzési áron megvehették maguknak. hát hadd ne mondjam! tökélyre fejlesztettem a biciklin chunkey monkey evést, miközben azon matekoztam, lesz-e elég borravaló a chinatownban a cherry streeten, hogy esetleg még egy chunkey monkeyt vegyek a hazaútra. biztos, ami biztos.
    those were the days. my friend.

    VálaszTörlés
  5. *= és azt akartam mondani, hogy 1999-ben már volt internet, mert nálunk online rendeltek. elképesztő.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ilyen, nagyon jól eltalálták ezt a majmocskás fagyit. Jó, de azt mondd el, hogy mostanában is nyomatod? :) Te hozzáférsz! Meg a cseresznyés közepű, mogyoróvajas jégkrémhez, basszus, azt is hogy imádom.

      Törlés
    2. Hát mostanában innen rendelek, 45 perc, tündéri izmos futárfiúk hozzák nagy mosollyal és ajándék cserepes bazsalikommal, szavam nem lehet :p
      http://flyingpizza.ch/cart/menu/category/2528-Dessert

      Törlés
    3. A legnagyobb meglepetés mégsem a jégkrém volt, hanem amikor megrendeled a "Mango sorbet in a Mango"-t, és miután magadhoz tértél az ára okozta ájulásból, átveszed a csodálatosan kifaragott mangóben szervírozott mangófagyit, hát az kész...

      Sok mindent utálok svájcban, de hogy egyes szolgáltatók micsoda műgonddal állnak a vevőikhez, na emiatt képes vagyok ittmaradni, bár biztos hülye vagyok.

      Törlés