2014. július 9., szerda

Ja és

Azt el is felejtettem mondani, hogy a duna-parti találkánkon hurkapara egyáltalán nem volt, ilyen szempontból annyira jó 36 évesnek lenni, 10 éve még csadorban mentem volna erre a randira. És a kedves, a hurkáimra vonatkozó kommentekre reagálva: minden nőnek vannak hurkái, tudjátok, miről beszélek, ne kelljen már magyarázkodnom. :)

9 megjegyzés:

  1. Ha! És az milyen jó lenne, ha csak a hurkák lennének a problémák! De pl. izmost felkart szeretnék, és nincs, és ez sokkal nagyobb baj (nekem) mint a hurkák :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát nem tudom, nekem a kisgyerekes lányismerőseimnek mind gyönyörű izmos felkarjuk van, ők állítják, hogy a gyerekemelgetéstől. Szóval számodra is van remény. :)

      Törlés
    2. En nem tudom hogyan leszneg gyerekemelgetestol valakinek izmos karjai... En is ezt vartam, de hiaba a 8 kilos kis sulyzom, csak hatfajast kaptam, meg csak izomlazam sincs a karomban!

      Törlés
  2. Ez most biztos nagy blaszfémia lesz de igazán tónusos, izmos felkar kizárólag a súlyemeléstől lesz, és ez igaz a sejhajra, a combra, a derékra és a hasra is. Lehet ám bohóckodni az elliptikus tréneren meg 100 kilométereket futni, meg heti 7x squasholni, de azok a gyönyörű feszes lányok mind súlyt emelnek, a rossz hír az, hogy nem az 5-10 kilós gyereknyi súly a szükséges, hanem annál azért több...

    Nem véletlen akkora sláger a crossfit most. Ahova én járok futni, látom a csajokat, akik kombinált edzést csinálnak - kevés kardió, sok súlyzós edzés -, és úgy néznek, hogy sírok... Viszont nem is olyan nehéz egyébként a súlyzós edzés, csak valami eszméletlen unalmas. Meg azért kell valaki, aki segít, hogy ne vágd magad agyon a 16 tonnával.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez bizony mind igaz. És nem, a funkcionális edzés keretében végzett súlyzózás nem unalmas. Annyira változatos, és pörgős, hogy az már eszembe jutott néhányszor, hogy belehalok, de az, hogy monoton, nem. :D

      Törlés
  3. Ica, mikor utoljára lattalak az ugyan marcius volt, es ruhaban, de az ott látottak alapjan en maximum inverz hurkakat neznek ki beloled:)

    VálaszTörlés
  4. Jó, jó! Értem én a hurka körüli dilemmát. Ha nem hurka, akkor tónusmentes felkar. Ha nem hurka és felkar, akkor narancsbőr és így tovább... :)

    VálaszTörlés