2014. november 24., hétfő

Let it

Nagy nehezen sikerült áthidalni a technikai problémákat (nagyon köszönöm a segítséget még egyszer, hozzátok fordulok majd akkor is, ha el kell döntenem, hogy műanyagból, vagy disznóból kérem a szívbillentyűmet), így már senki sem akadályozhat meg abban, hogy ma délutántól valóban elkezdjem feltöltögetni a feltöltögetnivalókat. Egy lépéssel közelebb a szabadsághoz.

Ráadásul a kollégáim jófejsége miatt (szívességből helyettesíteni fognak) megkapom a pénteket szabadságnak (nekünk, ugye, nincsen ilyen), hogy biztosan kész legyek. A legcsodálatosabb az lenne, ha hamarabb végeznék, és a péntek az enyém lehetne (hahaha).

Tudom amúgy, hogy senkit nem érdekel, hogy hogy állok a portfóliómmal, de ez az én blogom, úgyhogy így jártatok. Ígérem, nemsokára abbahagyom. 

Tőlem amúgy most már eshet a hó!


5 megjegyzés:

  1. :D Olyan vicces vagy! Felnevettem. :D (disznó vs műanyag)

    Engem érdekel a portfóliód, ahogy a régi CELTA vizsgád is... mindig izgultam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak loptam, a House-ban volt egy ilyen rész, blogger csaj feküdt a kórházukban, és konkrétan ez volt a dilemmája (az egyik tovább tart, a másik mellé nem lehet gyereket vállalni, már nem emlékszem, melyik-melyik), és ofkorsz az olvasóitól kért tanácsot.

      Törlés
  2. A magam nevében beszélve annyit mondhatok, hogy mindenféle bejegyzésed szívesen olvasom, legyen az nyavalygás vagy szerelmi vallomás, szerintem, mi olvasók olyanok vagyunk, mint a barátnőid, meghallgatunk, bármi is legyen a közlendőd. Csak az olvas, aki kíváncsi rád! :)

    VálaszTörlés
  3. fú, pont tegnap álltam a villamosmegállóban és rámjött az az érzés, hogy most tél van. Szerintem most kezdődik a tél. Máskor már november elején szoktam ezt érezni, idén csak most.

    VálaszTörlés
  4. Minket mindig minden érdekel. :-)

    VálaszTörlés