2015. március 8., vasárnap

Fcuk

Még csak annyit, hogy én vasárnap, mert olyankor lassú víz van, és van időm, el szoktam menni a Lidl-be bevásárolni a következő hétre, ez már a megszokott vasárnapi ritmus része. Veszek kaját, péksütit, zöldséget, gyümölcsöt, virágot. Mivel hétfő reggeltől szerda délutánig mindig nagyon zsúfolt a program, jó érzés, hogy van kaja a hűtőben, tudok szendót vinni a suliba, van narancs meg banán a reggelihez, és bármikor össze tudok dobni egy ötperces ebédet vagy egy salit vacsira. Legalábbis eddig ez volt. Kösz ezt is, buzi kormány. 

4 megjegyzés:

  1. Mennyire, mennyire hasonlóan érzek és egyetértek!

    VálaszTörlés
  2. Igen-igen. A hét legjobb híre volt, hogy a kisbolt nyitva lesz ott, ahol lakom. Nyilván nem egy piac, vagy egy Spar, de hentesárun kívül mindent lehet kapni (még Olivért (!!!!!) is - igaz, csak 10ig, mert buzi 3. kerület), amiből egy gyors sali, szendvics vagy tésztakaja kijön. Arra szintén csak legyintünk, hogy másfélszer annyiért, de legalább van.

    VálaszTörlés
  3. Fél éve élek külföldön,de nem tudtam megszokni,hogy itt sincs nyitva semmi vasárnap.Sőt az üzletek nagy része bezár szombaton kettőkor:-(Kivéve az élelmiszer boltok,azok 8-ig nyitva tartanak.Konkrétan van egy délelőttöd hogy bármit vegyél,mert hétköznap 6-kor zár minden.
    Kiváncsi vagyok Magyarországon mikor jönnek rá,hogy ez mekkora veszteség az üzleteknek..szerintem max fél év!!!

    VálaszTörlés
  4. Szerintem visszatérünk ahhoz is, h hétfőn nem lesz műsor a tv-ben.

    VálaszTörlés