2015. március 8., vasárnap

Pics, or it didn't happen

Mostanában egész sokat fényképezek megint, hétköznap is, az apró dolgokat, ha nincsen nálam fotómasina (amit persze nincs mindig kedvem cipelni, meg félek is, hogy elhagyom), akkor telefonnal. Jó érzés utólag visszanézni ezeket a pillanatfelvételeket.

Ez a macska épp, hogy beszélni nem tud. Itt szerintem azon volt felháborodva, hogy még mindig pizsamában vagyok, - no meg hogy még mindig nem kapott reggelit.



Az egyetemi tennivalók miatt sokat mászkáltam csütörtökön az 5. kerületben, Egyetem tér, Szerb utca, Károli kert - mennyire szép az a környék! Ha legközelebb lesz időm bringával tekeregni Budapesten, azt a környéket fogom felfedezni. A Tip-Top bár is ott volt valahol, ugye, Lenszirom? 

ELTE angol tanszék. Annyira tetszik ez az épület. Sajnos én még nem ide jártam, hanem oda, ahol most a Dürer kert meg  a Keleti Blokk van.


A zene mellett a legfőbb motivációm a futáshoz. 

4 megjegyzés:

  1. de szeep!! Hol van most az angol szak? En is az Ajtosira jartam anno.

    VálaszTörlés
  2. Pont kérdezni akartam, hogy oldalt ezek a képek újak-e. Vagy én voltam eddig vakegér. Nagyon szépek, annyira jó hangulatuk van. A színes képeidtől folyton vigyorognom kell!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amúgy nem újak, mind volt már itt valamelyik blogbejegyzésben, de ezek szerint jó ötlet kirakni őket, mert nem emlékeztek rájuk.

      Törlés
    2. A müzlis és a cicás ruhás ismerős volt, de a többi nem pedig már olvaslak egy ideje. Jó ötlet volt tényleg!

      Törlés