2015. április 21., kedd

Pas mal...

...pas bien.

Tegnap reggel 7:50-re mentem a nyomdába, 8:17-kor pedig már otthon voltam a kinyomtatott szakdolgozatommal - csak spirálkötésben kérték. Kicsit méláztam, majd bementem Budapestre, mondjuk a kapuból léptem vissza a lényegért, ugyanis a nagy készülődésben majdnem itthon felejtettem  a mesterművet. Leadtam, találkoztunk, értem jött autóval, majd elmentünk vidékre, elintézni valami ügyét. Nagyon fura volt az egész, de valahogy mégis jó volt. Voltunk Gödöllőn is, ahol van egy nagyon különleges bringabolt. Vettem egy új ülést, markolatot meg lezárót a kék versenybringámhoz (ami az exemé volt, és amikor szakítottunk, el akartam adni, de már nagyon szeretem, főleg így, az új bőr kiegészítőkkel), amit Budapesten szeretnék használni. Így már 4 bicajom van, tudom, mániákus vagyok, más meg cipőket gyűjt, nem? Ebédeltünk is ott, majd vissza Budapestre, olyan jó volt ülni az autóban, suhanni, nézni a gyönyörű harsogóan zöld tájat, a kutyával meg vele, elégedetten gondolva arra, hogy megírtam, elkészült. Minden rendben lesz.

Az én cuccaimat is összepakolta ott, nála, amin nagyon kiakadtam. De aztán beszéltünk egy csomót, veséztük, hogy kit mi bánt, mik lennének a megoldások (ööö), együtt aludtunk, és jó volt. Most egy kicsit olyan érzés, mintha reset gombot nyomtunk volna. Vagy visszatalálunk egymáshoz, vagy nem, majd kiderül. Nem olyan jó érzés, kicsit szomorú.

Ma suli után már egész korán itthon voltam, lefeküdtem aludni, és 3 órát aludtam - a fáradtság, vagy a megkönnyebbülés, nem tudom. Néhány hete nagyon szépen eszem, rengeteg vizet iszom, és eleget alszom, a súlyom is csökkenőben, ami jó érzés, és jól is érzem magam. Viszont ha így folytatom, az izmaim is eltűnnek, úgyhogy ma elkezdtem újra edzeni is.

Arra számítottam, hogy eufória lesz a leadás után, de kicsit inkább üres vagyok. Nem bírom ezt a szelet sem. Annyira várom, hogy ne kelljen harisnyát hordani a szoknyáimhoz. Most zuhany, a könyvem (végre olvashatok megint), aztán legyen holnap.


3 megjegyzés:

  1. Egy ilyen nagy project után kell egy újabb terv, mert az ember hirtelen nem találja a helyét...

    VálaszTörlés
  2. és a pörgés leül, és lőn helyette tátongó üresség...
    kell pár nap, de simán visszarázódsz a csodás milonkás életedbe... :)

    VálaszTörlés