2015. április 19., vasárnap

Like a boss

Délután 5-kor rájöttem, hogy tartalomjegyzéket nem úgy írunk, hogy megnézzük, hogy mi hányadik oldalon van, és beírjuk a fejezetcím mellé, mert ha nyomok két entert, akkor minden megváltozik. Kicsit kétségbeesett lehetett a hangom a telefonban, mert a bátyám ahelyett, hogy elmondta volna, hogy kell csinálni, autóba ült, és 20 perc múlva már itt is volt. Onnantól kezdve már nem is kellett a géphez nyúlnom, mert ő mindent átnézett, csinált tartalomjegyzéket, formázott, javított, szépített, pdf-et csinált belőle, és még a pendrive-omra is rámásolta a végleges verziót, hogy nekem csak át kelljen nyújtanom a nyomdában reggel 8-kor. Anélkül, hogy erre kérnem kellett volna. Most, fél11-kor lettünk készen, akkor ment haza. 

Kapott vacsit, meg egy üveg bort, de azt hiszem, sosem tudok elég hálás lenni azokért a dolgokért, amiket csupaszeretetből megtesz értem. Nekem vannak a legjobb tesóim a világon. 

Nektek is köszönöm, hogy kitartottatok a tökunalmas szakdolgozatírós időszakomban. Végre vége. Vajon emlékszem még, hogyan kell normál, molnárilonkás életet élni? A legutolsó fun dolog, ami történt velem, az az Annalighttal evett pavlova, meg a mellé ivott két pohár bor volt. Azóta senkivel nem találkoztam, és semmit nem csináltam. Be kell hoznom a lemaradást.

5 megjegyzés:

  1. De jó :) Gratulálok!
    Olyan jó lehet kicsinek lenni a családban. Nálunk én vagyok az idősebb, de én is bármikor, bármit megtennék a Hugimnak, de persze ez fordítva is igaz. Mégis Nővérnek, Báttynak lenni valahogy más lehet. :)

    VálaszTörlés
  2. Ügyes vagy, túl vagy rajta :)

    VálaszTörlés
  3. ezt én is megcsináltam volna neked bármikor, csak kicsit messzebb lakom :)
    de ügyes vagy!

    VálaszTörlés
  4. Ügyi voltál és cseppet sem unalmas!

    Vagyok annyira szentimentális, hogy a soraidtól nagyokat dobbanjon az én egyke-szívem. Ilyen történetekből tudom biztosan, mitől is fosztottak meg az én folyton aggódó szüleim.

    VálaszTörlés
  5. de jó! akkor jöhet a jól megérdemelt wish list pipálgatása:)

    VálaszTörlés