2015. április 19., vasárnap

Wishlist - mert megérdemlem

Tudom, ne igyak előre a medve bőrére, de már mindjárt kész a nagy mű! És ha van valami ilyen naaaagy cél, amit sikerült teljesítenem, mint például ez a szakdolgozat, én meg szoktam jutalmazni magam. Ez a sok itthon, számítógép mögött ülés, sehova nem menés spórolás is volt nekem, szóval azt hiszem, megérdemlem, hogy kapjak magamtól valami szépet, ami emeli az életminőségemet (haha). De mit is? Persze esélyem sincs mindre, és lehet hogy csak nem lesz enyém egyik sem, de ezeket elfogadnám jutalomként.


  • A POPO Design-t nem olyan régen ismerem, de minden cuccuk csupa szín, baromfi, meg életimádat. Ez a táska egész nyáron a legjobb barátom lehetne. Csodaszép!




  • Imádom a hátizsákokat. Ha Budapestre megyek, mindig van nálam egy csomó minden, és néha egyszerűen attól fáradok el, hogy az oldaltáskámban cipelem a nehéz cuccokat, és a gerincemnek elege lesz. Viszont ha hátizsákba pakolok, ez a probléma egyszerűen nem létezik. Viszont vége van már a Jansportos időknek, a táska is lehet csinos, színes, vagány, és mégis nőies. Ez a napsárga Juhász Dóra bőr táska szerintem az ideális háti. 




  • És igen. Milonka legszebb álmaiból származik ez a Soie Essentielle nyaklánc. Szerintem megírnék még egy szakdolgozatot érte. 



Mindhárom gyönyörűség forrása a Wonderlab.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése