2015. április 2., csütörtök

Pretty me

Azért is nagyon szeretem a tavaszt, mert nagyon jól, változatosan és kényelmesen fel lehet öltözni. Nem kell már harisnya (a harisnya nem barátom, bár rengeteget hordok) meg nagykabát, elég egy vékony kabát vagy egy bőrdzseki. Ilyenkor tudom a leginkább kihasználni a ruhatáramat, és a legszínesebben passzintani a cuccokat. Mint tudjuk, én szinte bármit bármivel felveszek, és minél rendhagyóbb a párosítás, általában annál jobban érzem magam az adott ruhákban, csak az a fontos, hogy az összkép jó legyen - már az én ízlésem szerint.

Ha valaki szereti, ha értékelik, észreveszik a ruháit, meg a stílusát, menjen el középiskolába tanítani, én itt annyi bókot zsebelek be minden nap, hogy nem győzöm megköszönni. Tegnap a farmer kertésznadrágom volt rajtam tornacipővel, meg a mókusos felsőm, és egy csomóan megdicsértek, még a folyosón azok a gyerekek is, akiket nem is tanítok. Csak anyukám mondja sokszor döbbenten, mikor meglát, hogy indulok valahova, hogy kislányom, nem vagy már 17 éves





Szeretnék egy ilyen órát (itt látható), lehet, hogy neki is nyitok egy befőttesüveget hátha valahogy varázsolódik bele pénz. Meg valami hasonló színes statement nyakláncot. 

12 megjegyzés:

  1. Mielott megvenned az orat teljes aron, nezz korul az instan, mindig vannak fashionbloggerek, akiknek a kodjaval 15-20% kedvezmenyt lehet kapni (bar lehet ezzel most semmi ujat nem mondtam :))

    VálaszTörlés
  2. Tiss, nekem újat mondtál! ;)

    Ilonka, képzeld, ihletet kaptam tőled, vettem virágot a vázába és működik!!! Sokkal, de sokkal jobb úgy hazamenni! :)

    VálaszTörlés
  3. Tisss: igen, én tudok erről, és ha oda jutok, igénybe is veszem, én 15%-ot láttam eddig, azért annyi már igencsak számít.

    VálaszTörlés
  4. BF: :) örülök! Igen, szerintem is sokat számít.

    VálaszTörlés
  5. Nekem a szoknya kéne. A parfüm megvan, imádom! :)

    VálaszTörlés
  6. imádom hogy azt a tornacipőt passzintottad oda:)

    VálaszTörlés
  7. Óraügyben nézz körül az Amazonon, egész héten voltak leárazások, én is most rendeltem meg álmaim óráját ötven dollárral olcsóbban!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg, ez pedig 86 dollárral olcsóbb most. Fúúú.:) köszi szèpen!

      Törlés
  8. Ilonkaaa, végen van!!! Ez az óra!

    VálaszTörlés
  9. Ez a Daniel Wellington óra most valami hype? Csak mert azóta mindenhol ezt látom, meg ismerősök postolják, hogy vettek ilyet.

    VálaszTörlés
  10. Nem, csak most tényleg feltűnően sok helyen látom.

    VálaszTörlés