2015. május 11., hétfő

Googling

how to break up
how to feel better after a break up
how to forget your ex
how to forgive your ex
how to find a new boyfriend
how to find the perfect new boyfriend, get married, have a bunch of kids and live happily ever after

Elméletben olyan jól megy, mert tudom én, hogy így a legjobb, és mindenki, aki az utóbbi 2-3 hónapban találkozott velem, elmondhatja, hogy kábé az első mondatom az szokott lenni, hogy hát nem vagyunk meg valami jól, és aztán 2-3 óra panaszáradat következett, szóval ők is tudják, én is tudom, hogy így lesz nekem (meg mindenkinek) a legjobb. Meg hát én vagyok az inkább egyedül, mint egy rossz kapcsolatban elmélet kitalálója és legnagyobb szószólója, és tényleg, minek húzzuk egymás idejét, szóval ennek így kell lennie. És ha kicsit megingok, elég, ha a fülembe cseng egy-két megjegyzése, a véleménye bizonyos dolgokról, vagy a stílus, ahogy ki tudott osztani, és főleg az, ahogy a legszebb közös nap után is pillanatok alatt el tudtam szomorodni mellette, szóval ááá, hagyjuk, nem lesz visszatáncolás.  

Nem is szomorú vagyok, elég rosszul éreztem magam ebben a kapcsolatban ahhoz, hogy tiszta fejjel tudjak gondolkodni, hanem inkább dühít az egész... Hogy milyen jó lehetett volna, és mennyire nem lett az. Korán felébredtem, és sajnos jó sokat agyalok. Még itthon nem mondtam el, meg hát a cuccok. Kellene olyan villantó eszköz szakítások utánra, mint a Man in Black-ben, ami törli az emlékeket. 

11 megjegyzés:

  1. ó, az a villantó cucc tényleg megoldás lenne sok problémára <3
    Előbb-utóbb megvillantódsz majd, csak kicsit szelektíven :)

    VálaszTörlés
  2. De ha létezne olyan villantó, akkor egy csomó hibát elkövetnénk újra meg újra.:(

    VálaszTörlés
  3. Esküszöm, nekem mindig az otthon elmondás volt a legnehezebb. Utána valahogy tényleg megkönnyebbül az ember. Menni fog ez villantó nélkül is, te is tudod, de persze ettől most még kurva szar. Elmúlik, na.

    VálaszTörlés
  4. ha mindig megbánt, ha piti dolgok miatt is jelenetet rendez és összetöri a lelked, ha nem figyel-vigyáz rád, akkor jobb ha vége.. jó sose lesz :( de azt gondoltam volna, hogy azért lesznek még közös programok, csomó érdekes-izgalmas helyre jártatok.. a barátságnak is vége? a holmid elhozása miért gond, egyáltalán nem is beszélgettek már?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem hiszem, hogy barátok maradunk, ő halálosan meg van rám sértődve, nem beszélünk. Emiatt sem tudom, hogy lesz ez a cucc elhozatal.

      Törlés
  5. Mikor velem szakitott az exem, mondtam neki, hogy koszonjon el szepen Apamtol, aki a fiakent szerette. Nem tette meg, pedig osszepakolt nalunk, mielott elment... Ezek utan konnyu volt talalni a tenyeket.
    A szuleid is biztos eszrevettek, hogy nem vagy felhotlenul boldog, marpedig azt szeretnek, ha az lennel. Meseled el mihamarabb, meg fogsz konnyebbulni.
    A pakolashoz meg vidd magaddal egy baratnod, haverod, aki segit, igy konnyebben tul leszel rajta!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A családomat nem hiszem, hogy megviseli majd a dolog, a az exférjem nagyon szerették, és benne óriásit csalódtak, szerintem onnantól már fenntartásokkal fogadnak mindenkit. Kedvesek vele, de én éreztem, hogy volt egy pici távolságtartás bennük.

      Tudom, lassan elmondom nekik. A pakolás meg... Jaj.

      Törlés
  6. én sosem mutattam be a barátaimat a szüleimnek. Kivéve az előzőt, mert 4 évig nehéz lett volna rejtegetni, meg ugye azt hittem, hogy van jövőnk. Amikor vége lett, és el akartam mondani otthon, akkor mindenki azt mondta, hogy "tudom" . A szülők ezt észreveszik.

    Villanás: Egy makulátlan elme örök ragyogása c. film erről szól. :)

    VálaszTörlés
  7. Milonka, sajnálom. Amikor leírtad anno,hogy abba kötött bele, hogy hogy fogod a kormanyt, akkor összerándult a gyomrom....ez a viselkedés túl ismerős :(
    A nyár, Vác, a család és a csodás barátok szerintem meggyógyítanak hamarosan!

    VálaszTörlés
  8. sajnálom, de szerintem tényleg így lesz jobb neked. és ezt te is tudod, és ez a fontos. lesz olyan, akinél nem lesz kérdés. <3

    VálaszTörlés