2015. május 26., kedd

PINK

Május van, majdnem nyár, csupa eper és spárga és bazsalikom minden napom, lassan lesz málna, meggy, cseresznye. Szerintem ezek az év legmegnyugtatóbb hetei, mert tudom, hogy még hónapok vannak ebből a csodás időszakból. Ha választanom kellene hozzá egy színt, akkor a rózsaszín lenne az.

  • Az egyik kedvenc édességem most ez: kikeverek egy adag krémsajtot krémesre, összekeverem egy kevés barnacukorral, és epret mártogatok bele. Isteni, isteni finom. A Philadelphia már gyárt laktózmentes krémsajtot is, én mondjuk még nem találkoztam vele itthon, de alig várom, hogy hozzáférjek.
klikk
  • Izgi kitalálni, hogy milyenek legyenek a körmeim legközelebb. Rózsaszín, egy kis csavarral?

  • Nem szeretem már a balerinákat, mert kényelmetlenek, nem is a lapos talp miatt, hanem mert alig fogják a lábat, de nyárra ezt a szép rózsaszín darabot szívesen elfogadnám.
most kapható épp itt
  • Még kintről hoztunk egy jégkrémkészítő masinát, amit ha hűtesz egy napig, akkor olyan hideg, hogy ha kiveszed a hűtőből, akkor is folyamatosan lehet készíteni a pálcikás jégkrémeket, egyszerre hármat, és 10 perc alatt megfagy egy. Óriási sikere van, úgyhogy nyáron nagyüzemben szoktuk őket gyártani, nekünk a joghurt-banán alap jött be a legjobban, eperrel, barackkal, meg amilyen gyümölcsöt épp találunk otthon. 
 

3 megjegyzés:

  1. Nekem van egy decathlonos balerinám, (newfeel), hát az egy álom! Van pántja, és nem totál lapos a sarka, és van benne valami betét, olyan mintha puha szivacson járkálnék. Persze nem ilyen cukker fajta, de farmerhoz, rövidnadrághoz ideális, nem annyira elegáns szoknyákhoz is bevállalható, és bármennyit tudok benne menni.

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Ilyen körmökkel nem nehezebb NEM-et mondani? ;)

    VálaszTörlés