2015. augusztus 4., kedd

Bikegirl

Valami furcsa volt a szuper, bár idén 10 éves Merida montimmal a hétvégén, ezért megkértem aput, hogy olajozza meg a tárcsát és kicsit nézze át. És ma jön be, hogy van egy rossz híre: el van repedve a váz elől a hegesztésnél. Nem tudom elmondani, mennyire szomorú vagyok emiatt, mert az a világ legjobb, legkényelmesebb bicaja nekem, és van ugyan másik bicóm, de hosszú távon tekerni, a dunakanyaros 40+/- kilométereimre egyik sem megfelelő. Az a bicaj nekem lett összerakva, tökéletes a mérete, teljesen össze vagyunk nőve, azaz össze voltunk, mert többé nem ülhetek fel rá, mivel itt volt a vizslás fiú, és életveszélyesnek nyilvánította, azt mondta, engedjem el. Síííírok.

Itt vele pózolok:


Viszont utána beszéltünk még egy csomót, ápolgatta a kis bringás lelkem, és ajánlott helyette utódot. Azóta már nem a halott biciklimen lamentálok, hanem azon agyalok, hogy hogyan lehetne egy ilyen bicóm: 

Persze nagyon drága (150 körül), de ha megnézem, hogy az előző is ez a kategória volt, és 10 évig kitartott, akkor ár/érték arányban ez egy szuper befektetés. Lenne. Holnap veszek lottót.

5 megjegyzés:

  1. Ugye nem én tettem tönkre? :O

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. amúgy Ő az én Rockriderem tesókája, ahogy nézem :)

      http://www.btwin.com/blog/fr/files/2014/10/Rockrider-740.jpg

      Törlés
    2. :) dehogy, maximum Pilla, hihi

      Törlés
  2. Ó, a hatalmas seggem alatt megadta magát a bringa? :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Ja, az a bringaaa :) Hát, igen :) Pilla alatt adta meg magát, egész biztos :D

      Mikor a bringázásunk jut eszembe,mindig vigyorgok... nem is tudom, miért :D

      Törlés