2015. augusztus 28., péntek

Hőlégballonok, gombok és festék

Végül szinte egyáltalán nem követtem Mia felhívását, hogy rakjunk fel a napi outfitjeinkről képeket, pedig én például szeretem látni, hogy ki mit hord. De ma két nagy kedvencemet vettem fel reggel, úgyhogy gondoltam, megmutatom őket. Én legtöbbször úgy vásárolok ruhákat, hogy nem akkor, mikor kellene valami, hanem ha meglátok valami nagyon különlegeset, ami jól áll, jó minőségű, és épp belefér, akkor meg szoktam venni, mert tudom, hogy ezek általában jó befektetésnek bizonyulnak. A dolog hátránya, hogy épp emiatt egyszínű, egyszerű, 'basic' ruháim szinte egyáltalán nincsenek is, mondjuk én jól tudom kombinálni az olyan cuccokat is egymással, amik mások szerint egyáltalán nem mennek egymáshoz. Igen, az öltözködésem egyik filozófiája, hogy inkább nézzenek rám furán, és tartsanak különcnek, mint szürkének. 

Szóval a nadrág. Lezser szabású, katonai színű, és azért külöleges, mert olyan, mintha nagyon összefestékeztem volna. Szerintem nagyon cool, én kicsit nőiesebb felsőkkel szeretem hordani, és ez ad neki egy vagány tomboy hangulatot, de szinte bármivel jó: farmerdzsekivel, blúzzal, mintás pólóval, blézerrel, tunikával. Minden nap rámcsodálkozik valaki, hogy hát ó, ősszefestékeztem magam? 

A blúz pedig sötétkék és tele van színes hőlégballonokkal, számomra az otthagyhatatlan kategóriába tartozott. Leheletvékony, nagyon kényelmes, még ilyen melegben is, és persze mindenkinek van róla valami véleménye, amit én sosem bánok. Mindkettő Zara, 2-3 éves darabok.


A hajamban pedig a hajgumi is egy kedvenc darab, a Bijou Brigitte-ben vannak ilyen különleges hajgumik, erre két nagy piros gomb van fűzve, amik világítanak a szőke copfomban. 

15 megjegyzés:

  1. De jó, a nadrágot tökre elfogadnám:) Én elég sportos tipus vagyok, így én valami egyszinű toppal és egy toppal megegyező színű tornacipőv el hordanám szerintem, most én az ilyesmire vagyok rákattanva. :)

    VálaszTörlés
  2. nekem is tetszett az otlet es en se raktam ki semmit (még) :)

    VálaszTörlés
  3. én meg vállalhatatlanul öltözködöm, inkább nem is mutatkozom ruhában :D
    De másokét mindig nagyon szívesen nézem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, ha ruha nélkül mutogatnád magad, azzal elég komolyan megnövelhetnéd a blogod látogatottságát, érdemes ezen a lehetőségen elgondolkodni!:)

      Törlés
  4. ez a nadrág annyira jó,már máskor is figyeltem instagramon! nekem is van egy hasonló a zarából, bár festék nélkül, az egyik kedvencem.

    amúgy te (ti) hol veszed a jó minőségű ruhákat? mostanában tragikus dolgokat fogtam ki mindenhol, a kedvenc H &M szoknyám úgy kibolyhosodott, mint egy mosogatórongy :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én főképp a Zarában vásárolok, de ott is sok gagyi minőségű darab van. A jobb minőségű, különlegesebb cuccaik általában drágábbak is sajnos.

      Törlés
  5. En is imadtam az otletet de feltem kirakni (Te tudod honnan oltozom) a ruhaimat. Most egy iszonyu durva feltekenysegi emailt kaptam hogy hogy merek "menozni" a blogon mert epp nem sirok a havi 300 oratol es hogy fogytam... mindezt orvostol... egyik ok a zarasra sajni ennyire kiakasztott. Kepzeld ha kitettem volna a designer ruhaimat. A Tieid szuper jok es nagyon csinos vagy.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát ha Prada meg Chanel dolgaid lennének, megérteném az aggályaidat, de szerintem ez nem az a kategória, ami szemet szúr, rengetegen hordanak ilyesmit (szerintem nem titok, h a Desigualról beszélünk), mindenki arra költi a pénzét, amire akarja. Bár szerintem akkor sem kellene ennyire foglalkoznod azzal, hogy ki mit gondol, ezzel az erővel mindannyian bezárhatnánk a blogjainkat. És köszönöm!

      Törlés
  6. Nagyon csinos! Tetszenek a szineid es a mintaid es az allataid is!
    (en is nagyon mintas es szines vagyok, csak sajnos majdnem mindig gyurott is.)

    VálaszTörlés
  7. Úúúúú, ingmániás vagyok :) ez a darab csodaszép!

    VálaszTörlés
  8. én mindig az egyszerű, basic darabokat keresem, és az első perctől bámulom, ahogy tobzódsz a mintákban és színekben... :) azért ezekhez kell egy kiállás, kell tudni viselni, csak keveseknek áll jól szerintem... neked pl abszolút :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) köszi! én valahogy kicsi koromtól így érzem jól magam.

      Törlés