2015. augusztus 30., vasárnap

Pics, or it didn't happen

Valahogy olyan jól érzem most magam a bőrömben, a helyemen vagyok - oké, ez egy nyárnyi semmittevés után nem nagy ügy, majd kérdezzetek meg újra novemberben. De most nagyon nyitott vagyok másokra, van kedvem aktívkodni, a jövő héten kiállításra megyünk, meg operába (gimiben voltam ott utoljára, szóval kicsit izgulok, hogy jó lesz-e nekem, egyáltalán nem hallgatok ugyanis komolyzenét). És persze közben már munka, de állok elébe.
  • Megkaptam a második diplomám, jó érzés. Ki kellene találni valami mást, hogy legyen valami cél, tanulás, most ha nem is sulit, de talán fel kellene készülnöm egy francia nyelvvizsgára. 


  • Nagyon ritkán eszem ilyesmit, de a pénteki vacsihoz vittem fánkot, a Donut Library-ban szereztem, és finomak voltak, maradtak még reggelire is. És a reggelim mellé kaptam új Ikea katalógust is, meg kávét - mindezt a nyitott ablak mellett, egy nagyon kényelmes kanapén. Nekem ilyen egy tökéletes szombat reggel. 



  • Az egyik barátnőmnek segítettem összerakni a kiállítását csütörtök este itt a városban, egy nagyon helyes kis galériában. Átmentünk a szomszéd cukrászdába Marlenkát enni, és ez a cica ott ült az egyik kapualjban. Szerintem ennek a macskának stílusa van.


  • Egy ideje már nem nagyon hordok ékszert, de nagyon tetszenek a szép órák, szerintem öltöztetnek. Nekem még sosem volt komolyabb órám (ami furcsa, mert apukám a legnagyobb óramániás a világon), pedig mindig szerettem volna, és arra is rájöttem már, hogy a munkám miatt nem ártana, ha nem kellene mindig a telefonomat keresgélnem, hanem csak rápillanthatnék a csuklómra. Ezek a DW órák régóta tetszenek, egyszerűek, letisztultak, tudom, túl is vannak hájpolva. Nagyon hosszú gondolkodás után most vettem magamnak egyet, és van egy olyan érzésem, hogy nagyon jó befektetés lesz, mint ahogy a Ray Ban Erika szemüvegem is az lett, mert minden nap hordom, már nem is tudom elképzelni ez életem nélküle. Ez az óra nekem tiszta, instant szerelem, és egy hosszú barátság kezdete. A kép a pasim ablakában készült, alul az egyik lakó muskátlijai. Amúgy nyócker, nagyon szeretem. 


  • Van ez az ikeás uzsis dobozom, amiben nagyon jól tudok mindenféle finomságot csomagolni magamnak tízóraira. 

8 megjegyzés:

  1. Hüdebüszkelehetszmagadradiploma!!!! �� ;-)

    VálaszTörlés
  2. Mindig meg akartam kérdezni: miből diplomàztàl?

    VálaszTörlés
  3. nagyon jó a kontraszt az órás képen (nyócker , dw) :) én is gondolkozom rajta, csak én nem igazán hordok órát (zavar is sajnos :(), úgyhogy rendeltem múlt héten hamisat, meglátjuk, ha szeretem, és el bírom viselni magamon hosszabb távon is, akkor lehet, beruházok egy igazira is majd :)

    VálaszTörlés