2015. augusztus 19., szerda

Raindrops keep falling on my head

Én ma ezennel megnyitottam az őszt, ugyanis vettem egy kabátot. Gyapjú, őszi, könnyű, pihe-puha, combközépig érő, belebújsz, és többé le sem akarod venni, ja és a lényeg, ami miatt nem tudtam otthagyni, hogy gyönyörű mustársárga. Ő az: 

Tudom, hogy ebből a képből kábé semmire sem tudtok következtetni, én nem értem, a zarának milyen fotósai vannak, de igazából iszonyú jó szabása van, nem ilyen béndzsó, mint a képen, Pédául nem lehet így lehajtani a gallérját, mint a képen, hanem cuki álló gallérral rendelkezik. És van rajta két nagy, mindent elnyelő zseb, szóval imádom. Ha estére véletlenül 10 fok alá csökkenne a hőmérséklet, esküszöm, hogy nem sértődnék meg. Még kellene egy őszi cipő, amit most nem találtam, de majd reméljük később, meg fogok venni egy órát, igazából csoda, hogy eddig elvoltam nélküle. 
Ja, és vettem egy jó dolgot a H&M Home-ban, amin már lamentáltam egy ideje, egy szép fa dobozt az olívaolajaim meg a salátaeceteim alá, mert mindig lecsorgott az oldalukon a cucc, és maszatos lett a polc, amin tartottam őket. De ezentúl minden másképp lesz: 



Jövő héten kezdődik a suli (meg az osztályfőnökségem), és addig jó lenne kicsit aktivizálni magam, de leginkább csak aludni van kedvem. Ebédre csináltam magamnak wokban sütött zöldségeket az egészséges életmód szellemében, de aztán kiderült, hogy anyukám sütött ananászos piskótát, és hoztam át magamnak két szeletet a kávém mellé, és a biztonság kedvéért csorgattam rá még egy kis juharszirupot is. Hát ilyenek jutnak momentán eszembe, de annyira álmosító idő van.

gomba, cukkini, újhagyma

5 megjegyzés:

  1. Amióta te ilyen zöldséges finomságokról posztolsz, én is jóval több zöldséget eszem, húst alig. Jól esik! Ez nem nyalizás! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök, hogy ezt írod! Illusztráltam a mai ebédemet is, hátha kedvet kapsz. :)

      Törlés
  2. Ja és a kabát is tetszik, főleg a színe!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jól néz ki ez a fadoboz! :) Most kénytelen leszek gyorsan körülnézni a H&M Home weboldalán... :)

    VálaszTörlés
  4. AAAH ezt a kabátot már én is kinéztem magamnak, annyira csodaszép :) (kár, hogy már így is, khm, kicsit sok kabátom van...)

    VálaszTörlés