2015. augusztus 23., vasárnap

Summertime sadness

Úgy két hónapja megkaptam Tormacsillustól (<3 kösziii) a Híd című dán-svéd sorozatot - nem az amerikai verziót, hanem az eredetit, dánul, angol felirattal. Elkezdtem nézni, tegnap pedig egész délután egyik részt néztem a másik után - nagyon, nagyon tetszik, sejtettem, hogy fog, de sokkal jobb, mint amire számítottam. A képek, a karakterek, a hangulat, a nagyon izgalmas sztori, pont, ami most kell nekem, 100%-ig leköt. Úgyhogy most ez a fő örömforrásom, és a mai napot is vele töltöm, még van az első évadból két rész, és még ott az egész második évad. 

Tegnap este szerencsére ott várt a banda a kedvenc helyünkön, hogy egy fröccs mellett megoszthassam velük a kétségeimet, ami nagyon jólesett, főleg, hogy utána annyit nevettünk, hogy a problémáim is egyből sokkal kisebbnek tűntek. Hajnali kettőkor még tettünk egy megállót a hajnalig nyitva tartó gyrososnál, ahol egy tanítványom tette elém a kvázi reggelimet, nagyon finom volt. 

Ma van a nyár utolsó igazán szabad napja, holnap reggel 9-kor már a tanévnyitó tantestületi ülésen fogok ülni. Igazából már várom, hogy megint aktív legyek, dolgozzak, megküzdjek a kihívásokkal, újra be kelljen osztani az időmet. Hosszú volt ez a nyár, sok minden történt, jól kipihentem magam, hálás vagyok érte. Az őszt is várom, hogy hordhassam a sárga kabátom és bokáig gázolhassak a sárga falevelekben a Duna-parton az előttem szaladó kiskutyát követve - szinte most is az orromban érzem azt az illatot. Nem tudom, mi lesz, lesz-e pasim, de érzem, hogy jó lesz. 

És hogy jól induljon az első munkahét, hétfőn estére pedig egy barátnőmmel van időpontunk egy személyi edzőhöz, hetente kétszer fogunk járni, meg mellette a szokásos úszás-futás-bicikli-jóga, amire épp lesz időm meg energiám. 

4 megjegyzés:

  1. Mennyire megkívántam az őszt ahogy írsz róla.

    VálaszTörlés
  2. jajj, de örülök, h tetszik :D :D
    (és bocsi, h ide szemetelek az előző poszthoz, de későn értem ide és nem tudok oda írni már..szóval, én sem bírom, ha valaki nagyon odavan értem...valahogy nincs benne kihívás..hülye vagyok, ugye? :) )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. de nekem nem azzal van bajom, hogy odavan értem, hát legyen is, az a dolga:). csak közben ne adja fel önmagát, és tudjak én is felnézni rá. ez egy sok összetevős történet, de hagyjuk is.

      Törlés
    2. jó, persze, értem én...és átérzem kicsit. de hagyjuk is :)
      nemsokára 3. évad! :*

      Törlés