2015. augusztus 9., vasárnap

When a man loves a woman

Volt egy csomó nem fogadott hívásom, írtam, hogy külföldön vagyok, és írjanak smst. Kiderült, hogy szexpartnert és egyben férjet keresnek egy kislány pulinak, és ránk gondolnak. Mivel a héten aktuális a dolog, az én kiskutyám úgy tűnik, felnőtt férfi, és hamarosan apa lesz, én meg pont távol vagyok ezekben a sorsdöntő pillanatokban. Úgy izgulok!:)

3 megjegyzés:

  1. De izgi. Drukkolok a kutyaszerelemnek (is). :-)

    VálaszTörlés
  2. Én is drukkolok, azzal együtt, hogy remélem, törzskönyves a ti pulitok és a lány is, valamint a lány gazdái kutyatenyésztők.
    Amennyiben bármelyik feltétel nem igaz, arra szeretnélek kérni, gondoljátok át, hogy hozzájárultok-e egy (könnyen lehet, hogy csak alkalmi) szaporító tevékenységéhez. Rengeteg állat vár menhelyeken, fajtamentőknél gazdira, nem túl jó dolog az ő esélyeiket rontani, még akkor sem, ha egyébként már most tudja a lány kutyus gazdája, hogy minden egyes kölyöknek garantáltan jó helye lesz.
    Ne haragudj, hogy beleokoskodtam, de ez a téma szívügyem, és azt remélem, feleslegesen is tettem, mert ahogy látom, imádod a kutyusodat, állatbarát vagy, így nyilván felelősségteljes döntést hozol.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Teljesen igazad van amúgy. Úgy tűnik, nem teljesül be a kutyaszerelem, úgyhogy tárgytalan a dolog.

      Törlés