2015. augusztus 10., hétfő

Lö kalandok

Csak annyit tudok írni, mert valaki megosztotta velem a 3G-jét (igen, vannak elvonási tüneteim, hiányoznak a blogjaitok), hogy nagyon jó nekem itt, mindenki szeret és én is szeretek mindenkit, finomak a borok, esténként fillet de beuf-t kapok (vagymit) sültkrumplival, és esténként arról sutyorgunk a takaró alatt részletekbe menően a pasival, hogy hogyan fogunk élni a cuki kölkeinkkel. Ja, és imádok itt a csodagyönyörű francia utakon vezetni, ez az új hobbim. És szar az idő, és továbbra sem szeretem a pezsgőt, pedig két pincészetben is jártunk. Happy Milonka is happy.

15 megjegyzés:

  1. Én meg lenni szeretve irigy :) így tovább :) Pusziiii!!!!

    VálaszTörlés
  2. Hát, te most igazi BOLDOGSÁGVADÁSZ vagy! :)

    VálaszTörlés
  3. <3 van ez a kis tancolo majom a skypeon amit az unokaocsi es hugi szokott kuldeni szeretetbol, boldogsabol. kepzeld ide :)

    VálaszTörlés
  4. <3 Ha hazajössz, sajnos megint el kell mennünk ebédelni, hogy mindent elmesélj.

    VálaszTörlés
  5. Szupeeeer!! Párizsban nnem jártok véletlenül?

    UI: Nnem "lé"? :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. annyira reméltem, hogy nem én leszek a első, aki a franciás részhez szól hozzá :DDDDD

      hajrá Ilonka!!!

      Törlés
  6. HHURRÁHURRÁHURRÁHURRÁHURRÁ :D :D :D

    (háromszor is LÓ-kalandnak olvastam a címet, maj a posztot újra és újra, hogy de miért, hol a ló... végül is a LÓERŐben meglelni véltem, megnyugodtam - erre látom Tamkonál, hogy csak egy névelő)

    VálaszTörlés
  7. Már többször terveztem arról írni, hogy bizonyos blogelnevezések tükrözik azok íróinak sorsát, vagy minimum jó időre az életük abban a szakaszban csordogál. De most ide illett, hogy kimondjam, mert az első gondolatom nekem is az volt, hogy "Nomen est omen", egy igazi boldogságvadászat most az életed :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Legyen igazad, és akkor ez esetben pl. a lufiárus jelentse azt, hogy lebegek a boldogságtól:P

      Törlés
  8. A lö kalandokhoz annyit, hogy tisztában vagyok vele, másrészt legyen már megengedve nekem ennyi költői szabadság, harmadrészt én sem járok a blogokra javítgatni az angolos hibákat, hát na. :P

    VálaszTörlés