2015. szeptember 27., vasárnap

Az OPI hadsereg ismét bevetésen

Nagyon tetszik, ha valakinek különböző színűre van festve a két kezén a köröm, bár, hogy őszinte legyek, ezt eddig magamon és Phoebe barátnőmön kívül még senkin nem láttam. Biztos ez is egy ilyen fura különcködés, ami csak nekem tetszik, no nem baj. Mivel igyekszem magam őszi hangulatba keríteni, hétindítónak kicsit sötétebb lakkokat választottam:

a bal kezemen az OPI Pamplona Purple lakkja van (rajtam sötétebb): 


a jobbon pedig szintén OPI: You Don't Know Jacques



Mindkét lakk megvan 3-4 éves, és tökéletesen működnek. Szerintem szép őszi színek, illenek is egymáshoz, első pillantásra egyszerű, szép, lakkozott köröm, semmi fakszni, és mégiscsak van egy kis csavar a dologban. Engem legalábbis jókedvre derít.

11 megjegyzés:

  1. Muszaj leszoknom a körömragasrol. Lassan harmincket evesen. Annnnyira tudnek tobzodni!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem én soha nem fogok, szörnyű:(

      Törlés
    2. Míg egy picit megnő, színtelen, matt körömlakkot használjatok. Utána jöhet a japán manikűr és tádááám, nincs több körömrágás/tépés.

      Törlés
    3. http://www.japan-manikur.hu/

      Törlés
    4. Teljesen természetesnek hat, persze a fénye nem, de csak, mintha egy áttetsző lakkot kentek volna a körmödre. Nagyon szép, szolíd és erősebb lesz tőle a körmöd. Fincsi. Ennyi megjár a gyerkőzök mellett.

      Jobbulást!

      Törlés
    5. Köszönöm, màr egészen elmúlt a nàthàm, nem is értem:) és hol kell ilyen manikűrt csinàltatni? Vagy nekem kell magamnak? Az ilyenekben nagyon béna vagyok:(

      Törlés
    6. Örülök, hogy jobban vagy!

      Manikűrösnél.
      Nem kell magadnak, ha nem szeretnéd.
      :)

      Törlés
    7. Mindig teljesen elképeszt, h valaki képes magànak körmöt lakkozni - szerintem ez ilyen superpower lehet:)

      Törlés
    8. Egyetértünk.

      Erre kifejlesztettem egy technikát. Elmesélem, de ha bármikor ezzel kapcsolatban rám hivatkoznál, vagy csak megemlítenél, letagadom.
      A bal kezemmel nincs baj ( széles ecsettel ellátott lakkokkal elég jól lehet mázolni ), no de a jobb. Kikenem azt is és vagy utána mosogatok, hogy a bőrömről leváljon a lakk, vagy szintén száradás után, finom reszelővel lereszelem a felesleget. Pszt! Bár úgyis letagadom.
      És mert olyan kiváló a technika, szinte soha nem lakkozom a körmeimet.

      Törlés