2015. szeptember 17., csütörtök

Friends?

Tegnap azt írta az exem, a legutóbbi, akivel egy hete szakítottam, hogy mégsem akar már beszélni velem. Olyan rövidre zárta a levele végét, hogy gondolom, akkor a cuccaimat sem kapom vissza, mert ahhoz is kellene találkozni, jó, mondjuk két bugyi, két zokni, egy kicsi neszeszer pipere cuccokkal, több is veszett Mohácsnál. Meg is értem őt, valószínűleg bármennyire azt mondta, hogy igazam van, nem működött ez az egész, vérig van sértve, hogy elküldtem. Azért nem esik jól, komolyan azt hittem, hogy mi jóban leszünk, én naív.

Erre ma kiszúrtam, hogy az exem, az előtte lévő, a kutyás, más néven a seggfej exem törölt az ismerősei közül, pedig hát az ő szívét igazán nem törtem össze. Na erre teljesen kiakadtam, a kettő együtt már sok: ez komoly? Már ismerősök sem lehetünk, annyira szörnyű emlék ez az egész? Mit csinálok ennyire szarul? 

Az egész annyira felzaklatott, hogy elmentem futni (iszonyú meleg van, visszafelé végig sétáltam), ami persze kicsit kitisztította a gondolataimat. 

Kit érdekel, hogy ismerősök vagyunk-e a hülye fészbúkon egy olyan fiúval, akivel bár tényleg együtt voltam néhány hónapig, de a végén már nagyon bunkón viselkedett velem, és akit nem tartok egy jó fej embernek? És miért ne fogadhatnám el, hogy egy olyan fiú, aki szerelmes volt belém, nekem viszont az egész nem volt jó, nem akar barátkozni velem? Teljesen érthető, én is ugyanígy cselekednék a helyében, sőt cselekedtem is kétszer is már, mindkétszer, mikor megbántottak. 

Valahogy függetleníteni kéne magam ezektől az idióta oldalaktól. Tegnap este fél8-kor ágyba bújtam, és olvastam egy csomót, és ilyeneket kellene csinálni továbbra is a hülye internet helyett. Dolgozni, sportolni, olvasni, személyesen barátkozni, szuper programokat csinálni, ahelyett, hogy a gép előtt ülök és idegesítem magam. Ommmm. 

9 megjegyzés:

  1. Ommm bizony. Ahogy neked is úgy a legkönnyebb, ha megszakítasz minden kapcsolatot, másnak is lehet ez a bevált út.

    VálaszTörlés
  2. Teljesen megértelek és nagyrészt igazat is adok neked. Azért ha a net-megvonás = blog vége, azt azért nem kissé sajnálnám :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyira nincs világvége hangulatom, hogy még a kis terápiás naplómnak is búcsút mondjak:).

      Törlés
  3. A legutóbbi exednél valószínűleg most jött elő a sértett büszkeség, szerintem vele lehettek még barátok, ha eltelik egy kis idő és megemészti a történteket. Az azt megelőző pedig az itt leírtak alapján egyértelműen kuka :)

    VálaszTörlés
  4. Hja, az első bunkó volt, akkor mehet a kukába. A másik fiúnál meg érthető sztem, gondolom fáj neki az egész, szenved, könnyebb úgy, hogyha nem érintkeztek semmilyen platformon.
    Amúgy ez a "legyünk barátok szakítás után" sztem csak akkor megy, hogyha már egyik félben sincsenek érzelmek, meg tüskék sem, és ehhez kell soksok idő.

    VálaszTörlés
  5. Tegnap én is futni voltam , olyan idegesek éreztem magam, hogy majdnem lekapartam a tapétát. Visszafelé én is csak sétáltam már...

    VálaszTörlés
  6. Képzeld, Csajszi, az utóbbi, aki tőlem lépett le bőgve is törölt... aztán anno az Ádámmal való szakítást is így tudtam meg... bolond egy világ ez. Ha nem a fészen, máshol... nem tudod kikerülni.

    VálaszTörlés
  7. Ez ilyen férfi-dolog lehet, a jelek szerint. Engem 3 év után dobott ki egyik napról a másikra az a férfi, akiről azt gondoltam, el fog venni és neki fogok gyerekeket szülni majd. Lelépett mással februárban. Aztán amikor július végén az első olyan posztot tettem ki FB-ra, ahol felhőtlen és boldog voltam, letiltott. Nem csak letörölt, le is tiltott.
    Úgy látszik, többen úgy gondolják, ezt így kell intézni.
    A legrosszabb az, hogy fáj, hogy nem ismerősöm, hogy ez a minimális "kontakt" is elveszett, hogy így 'büntet' és ezzel sok kimondatlan fájdalom is feltört bennem.
    Nem gondolom, hogy ezt érdemeljük, Te sem, én sem, de ők láthatóan ilyen szinten tudják csak kezelni a dolgokat. Szomorú.

    VálaszTörlés