2015. szeptember 9., szerda

Na jó, annyira nem borzasztó

Eredetileg nyüszögni ültem le megint, de aztán közben elmentem zuhanyozni, pizsamát meg puha, vastag zoknit húztam, beburkolóztam a meleg, színes, csíkos köntösömbe, és mire kiértem a konyhámba, egy Twix várt az asztalon, a csoki, amiről anyukám tudja, hogy a kedvencem, és amit majd tízóraira fogok holnap elpusztítani. Hát ilyen cuki ő. :) Úgyhogy már nincs is kedvem panaszkodni, plusz van néhány szép képem is, meg azért történtek jó dolgok is ma. Például...


  • ...lett egy új diákom, egy gimis lány, akit emelt szintű nyelvvizsgára készítek fel, okos, szimpi, iszonyú jó vele beszélgetni, és azért, hogy hétről hétre foglalkozom vele, kapok egy csomó pénzt. 



  • ...nem, nem én kaptam el a csokrot, de Trillian esküvője után megkaptuk a szép, színes asztaldíszeket, és én még most is gyönyörködöm az enyémben:





  • ...a mai kiegészítőim, a csatot az unokahúgomtól kaptam, és nem tart semmit, csak dísznek rakom a hajamba: 



  • ...és lecseréltem az egész nyár során hordott fehér tornacipőm, íme az új szerelem. Annyira bejön, ragyog, látom, ahogy messziről kiszúrják, és konkrétan mindenki odavan érte: 




  • holnap pedig nincsen első órám, és így aludhatok hétig. És aztán fél 1-kor már végzek! Szóval igen, kicsit jobb lett az órarendem.

4 megjegyzés:

  1. Ó, az ott egy Hundertwasser Frey Wille gyűrű?????!! :) <3

    VálaszTörlés
  2. Az a gyűrű és az a cipő! :)

    VálaszTörlés
  3. én is az hommage á hundertwasser gyűrűt szúrtam ki legelőször! :D a kedvenc festőm, és mióta kijött a kollekció (talán 2009?), elképesztően vágyom egy ilyenre. a street rivers és a 1002 nights szettek a legszebbek - szerintem. fú, de jó neked.

    VálaszTörlés