2015. szeptember 11., péntek

Nem :( Part II.

Még az előző pasimmal próbáltam tudatni, hogy bennem hagyott nyomot a házasságom, a szakítás és a válás, még nem vagyok teljesen jól (talán emlékeztek, pont akkor ismerkedtünk meg, mikor a válás zajlott), és legyen velem türelmes. Ő, mondjuk tény, hogy nem volt valami toleráns ember, és eléggé ki is volt ezen akadva, hogy neki ez nagyon szarul esik, és ha van egy új, akkor annak felül kell írnia a régi kapcsolatot. Én ezzel nem értek egyet, mert szerintem lehet emésztgetni egy régi szerelmet akkor is, ha már újra szerelmes az ember, és igenis, egy igazán jó partner el tudja ezt fogadni, sőt, akár meg is hallgat, hiszen tudja, hogy a gyógyulás az ő malmára hajtja a vizet. Hiszen nem feltétlenül jelenti ez azt, hogy visszasírod a másikat, de mégiscsak nyalogatod a sebeidet, és gyógyulsz, ráadásul szerintem mindez jó kis őszinte alapot is jelenthet, nem? 

De az biztos, hogy az embert átsegíti egy ilyen helyzeten, ha újra szerelmes és boldog, hiszen sokkal könnyebb előrefelé nézni, ha van kivel, hogyan elképzelni a jövőjét, ha látja, hogy van élet az ex után, és nem is akármilyen élet. És hát sajnos nekem most, ahogy sejtettem, nem segít ez a dolog. A pasim, bármennyire cuki, és szeret engem, nem jelent fogódzkodót ezen a ponton, sajnos, ami megint csak egyértelművé teszi, amit már sejtek egy ideje.  

Olyan könnyű lenne a homokba dugni a fejem, csak hagyni, hogy menjenek a dolgok a maguk útján, és csak jól érezni magam. Nem ez lesz a kedvenc hétvégém.

14 megjegyzés:

  1. Annyira sajnalom, hogy nem olvastalak harom-negy-öt evvel ezelött, amikor szivarvanyos mosollyal lapatoltam a szart a szönyeg ala. Jot tett volna, ha latom, igy is lehet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mármint a dolog melyik részére gondolsz? Kifejted csak egy picit jobban, mi volt a szitu?

      Törlés
    2. Ugy ertem, elkepeszt, hogy ennyire öszinte vagy magaddal. Neked biztosan fel sem tunik, hogy ez barmi extra lenne, de engem mas fabol faragtak. Ferjnel voltam, es evekig tudtam, hogy nem vagyok boldog, de olyan sikeresen hamisitottam a sajat valosagomat, hogy el sem hinned: meg az akkoriban irott naplom is hazudik (konkretan emlekszem, bizonyos napokon mi törtent, mit ereztem - es a naplombol egyszeruen kihagytam a fajosabb reszleteket, vagy bagatellizaltam öket). Nagyon, de nagyon szerettem volna boldog lenni.
      Es ugy alakult, hogy amikor hirtelen szembesultem az erzeseimmel, akkor mar nem volt mas lehetösegem, mint lelepni, nem tudtam "eselyt adni", vagy ilyesmi, mert akkorra mar akkor sem kellett volna, ha pont olyan, mint amilyennek hazudtam.
      Raadasul olyan helyzetben hagytam el, amikor minden "tisztesseges ember" maradt volna.
      Tudom, meg mindig ködös :D Engem is nagyon erdekelne egyebkent az elözö eleted, hol bukkanhatok ra a regi blogodra? (megertem, ha nem szeretned, hogy rabukkanjak)

      Törlés
    3. Köszi, hogy elmesélted. Nem tudsz rábukkani, az a blog már nem létezik.

      Törlés
  2. Te meg azt fejtenéd ki, hogy a pasid miért nem jelent fogódzkodót?
    Amúgy meg :( és <3, still.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Because I don't think he's the one. :( Nem látom a közös jövőnket, és emiatt nem tudok az exes bánkódásomra úgy gondolni, hogy hát kit érdekel, én boldog vagyok mással.

      Amikor nem találkozunk, akkor mindig úgy érzem, hogy hát tök jó ez, és majd nyitottan állok hozzá, és akkor szupi lesz, just go with the flow, de aztán találkozunk, és aztán tényleg nem rossz, szórakozni, jól érezni magam szuper, de aztán mindig megbizonyosodom róla, és a lelkem mélyén folyamatosan tudom, hogy nem ő az az ember, akit mondjuk baj, nehézség, vagy szomorúság esetén magam mellett akarok tudni. Mert érezhetően én vagyok az idősebb, a bölcsebb, a tapasztaltabb, a határozottabb, és ilyen módon inkább én vagyok az ő támasza, aki a döntéseket hozza, tanácsot ad, ilyesmi. És egy párkapcsolatban én akarok a nő lenni, hordja ő a nadrágot. Tíz év múlva irigyelni fogom azt, aki mellette van, de most még... Érted?

      Törlés
    2. Igen, így már értem. Sajnálom :(

      Törlés
  3. Nehéz eset; ahogy látom, ő fülig szerelmes, Te viszont érzed, hogy, nem erre vágysz igazán. Csak ő ezt még nem vette észre.
    Hasonló szituban voltam az exemmel, jól elvoltunk együtt, de valahogy azt éreztem én is, hogy nem tudom vele elképzelni az életemet. Ezért szakítottam vele, de aztán rá egy év múlva újra összejöttünk (nem is tudom, mit gondoltam, vagyis inkább elment a józan eszem) és újra ugyanez lett a vége. De úgy érzem, jól döntöttem.

    VálaszTörlés
  4. Veled vagyok. Értem, érzem, ismerem... TE légy boldog, itt senki sem számít. :) Nekem az számít, hogy Te nevess, hogy találd meg az utad. És én itt leszek. (Tudod, én olyan fajta vagyok, akire rá kell írni, ezt Pilla is tudja, de ha úgy érzed, írj rám... én nem szeretnék persona non grata lenni, és néha túl sok is tudok lenni, gázolósan, így emiatt nem szoktam közelíteni... de ha szükséged van rám, tudod, hogy bármikor :) <3 )

    VálaszTörlés
  5. Nem döntöd el egy kicsit hamar a dolgokat? Szerintem idő kell, hogy a hirtelen szerelem - mert lássuk be meglepően hamar alakult ez a kapcsolat, ami persze tök jó -, mély érzésekké érjen be és a másik valódi támasz lehessen. Nem akarnék beleszólni, félre ne értsd, csak az idő szerintem elengedhetetlen tényező ha igazán komoly dolgokra vágyunk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Van ebben valami, amit Zavar ír.
      Elvileg most a viháncolósan boldog kezdeti szakaszban vagytok.
      Tudsz vele viháncolósan boldog & laza lenni?
      Vágyod az újabb találkozást?
      Adódott már olyan közös élethelyzetetek, amiben volt alkalma támaszként vizsgázni?

      Persze simán van olyan, hogy valakiben valami irritál.
      Nagyon.
      Elfogadhatatlanul.
      És akkor viszont tök klassz, hogy ezt így az elején ki tudod szűrni, nem hagyod, hogy a rózsaszín köd jótékonyan elfedje & feleslegesen fuss, akár 20 éves köröket....

      Bár tény, nekem 1 ilyen lassan feleslegesnek tűnő 20 éves körből (ismerős a szivárványos mosollyal lapátolom a szőnyeg alá a szart érzés, csak én ilyen tökéletesen frappánsan sosem bírtam megfogalmazni :D) van 1 halálosan jófej, szépséges kölkem, aki valszeg azért is ilyen, mert ez a kissé tökéletlen férfiembör az apja & kettőnk nagyon szerencsês mixe lett a gyermek :)

      Bonyolult ez kérem....

      Törlés
    2. huh, szoval akkor egyutt? Milyen erdekes ez is. Nalunk nem jött össze a gyerek, amiert most nagyon halas vagyok (ha összejött volna, akkor meg azert lennek) - nem is tudtam volna kulföldre költözni, ha megpulyasodom.

      Törlés
    3. Zavar, Boci: ha őrülten szerelmes lennék, akkor nem gondolkodnék szakításon. És szerintem 3 hónap alatt el lehet dönteni, hogy működőképes-e egy kapcsolat.

      Törlés