2015. szeptember 3., csütörtök

Virágos jókedv

Nagyon szeretek ruhában járni. Mármint úgy értem, hogy egyberészes női ruhában. Nagyon kényelmesek, nem szorítják a derekamat-hasamat, nőiesek, működnek alkalomra és hétköznapra egyaránt és nem kell gondolkodni, hogy mi mivel passzol. Rengeteg sorakozik belőlük a szekrényemben, és az esetek 90 százalékában hozzájuk nyúlok reggel. A kedvenceim a hosszú ujjú ruhák, mert azok télen is a barátaim, a rövidebbeket olyankor tunikának is hordom, ha épp nincs kedvem harisnyával bajlódni.

Persze a legtöbb ruhám színes. Ez az egyik nagy kedvencem, úgy két éve vettem a Springfieldben. Elég lezser szabású, nem szűk, de nem is bő. Szerintem nagyon szépek a színei, csupa apró virág az egész ruha, mindig nagyon jól érzem magam benne. Én nagyon szeretek tornacipőt hordani a ruháimhoz, valahogy elveszi az összkép élét, sokkal vagányabb, fiatalosabb, mint ha mondjuk balerinát vennék fel hozzá. Ez a zöld velúrbőr cipő pedig színben, anyagban is tökéletes párja ennek a ruhának. Szerintem. :)


3 megjegyzés:

  1. akkor most tőled is kérdezem, amivel minden lányt üldözök, akin hosszúujjú ruhát látok: hol szerzed be őket? én mindig hajkurászom, de sosem találtam még jót. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem külön érzékem van, hogy kiszúrjam a hosszú ujjú ruhákat, pont, ahogy a színes cuccokra is egyből rátalálok. Elég sok helyről vannak ilyen ruháim, és semmi különös: Zara, Mango, Springfield, turkáló... Állandó lelőhelyem viszont a NoN+, őket ismered? Nekik sok szuper őszi ruhájuk is van (szerintem eléggé a te stílusod), egyszínűek, szuper minőség, minden pamut, sokszor kapucnisak, és van olyan is, aminek az átlagnál is hosszabb az ujja, és van egy lyuk a hüvelykujjadnak, mint a bicajos cuccokon, amivel engem azonnal levettek a lábamról. Elég drága (10-15 ezer egy ruha), de nekem van már tőlük 3 éves darabom is, amit 3 nyáron keresztül nyúztam már, és meg sem kottyan neki, ráadásul mindig megdicséri valaki, amikor felveszem.

      Törlés
  2. hm, köszi, megnézem. és valamiért mindig egybeírom, hogy hosszú ujjú, de miért? :D

    VálaszTörlés