2015. október 1., csütörtök

Fall

Ma reggel megint az edzőteremben kezdtem. Iszonyú hideg volt a bicajon 6-kor, mikor elindultam, de aztán ott már hamar bemelegedtem, és nagyon jó volt megint, 7:40-kor, mikor kiléptem az ajtón, már hét ágra sütött a nap, nagyon jó érzés volt frissen, lezuhanyozva, tele energiával munkába indulni, főleg úgy, hogy tudtam, fél 1-kor végezni fogok. Aztán mikor kötöttem ki a bicajomat, megállt mellettem egy szép, piros autó, leereszkedett az üveg, és a vizslás fiú volt, épp dolgozni ment. Olyan cuki, imádom őt, na, az van, mindig fülig szalad a szám, ha meglátom, vagy ha rám ír. 

Suli után csináltam fitnesz kaját, és csak egy darab túrógombócot ettem desszertnek anyuéknál, hős vagyok, no meg meg is érdemeltem. Aztán olyan meseszép idő volt, hogy elmentünk a kutyival csavarogni, gyönyörű most a város, szerintem nincs még egy olyan évszak, amelyiknek a hangulata ennyire jól illik a városhoz. 





2 megjegyzés:

  1. Ez a gesztenye-sargakabat-puhakutya-macskakö kompozicio...! (a kutyusnal cask masodik odanezesre jöttem ra, hogy melyik a nyelve, es melyik a nyakörvfityegöje)

    VálaszTörlés