2015. október 19., hétfő

Helyzetjelentés

Ma reggel az első óra előtt biztos voltam benne, hogy ma meghalok, mire vége lesz a napnak, aztán valahogy csak pörögtek az órák, pedig 7 darab volt belőlük szünet nélkül, és aztán még itthon is némi bizniszinglis, csak hogy jó legyen nekem. Reggel első órám nem volt, aludhattam 7-ig, aztán magamra rángattam a legmelegebb, legkényelmesebb ruháimat (még a belül szőrös UGG csizmámmal is szemeztem egy másodpercig, de azzal inkább várok a mínuszokig), majd bicajra ültem, mert éreztem, hogy kell egy kis levegő a fejemnek. Már csak 3 nap, és lesz egy kis pihi. 

  • Örülök: ...van ám egy csomó minden! Talán most legyen az, hogy van ez a fiú, a szexi hokijátékos, és hát jelentkezik sokat, meg találkozunk szerdán, és hát tudjátok, amikor tiszta lappal indultok, megvan a szimpátia, az ember még nem igazán tudja, hogy mi lesz, csak sejti, hogy jó lesz... Illetve hát reménykedik benne. :) 
  • Nem örülök: ...én nem tudok csetelni. Ott kell ülni hozzá a gép előtt, és mindenféle felszínes dologról csevegni. Miért? Ha valakire ráírsz, honnan tudod, hogy attól, hogy a gép előtt ül, ráér? Lehet, hogy ír valamit, vagy olvas, vagy mással beszél, vagy nem tudom, mégis mindenki készpénznek veszi, hogy you are available. A másik nem folyamatosan koncentrál rád, hanem időnként eltűnik, te nem tudod, hogy most mi van. Én valahogy igyekszem a csetet is komolyan venni, akkor is mélyértelmű dolgokról írni, ahogy mondjuk e-mailben tenném, de ez csetben sokszor furán jön ki, valahogy nem odaillő. Nem megy nekem, nem akarom, hagyjon mindenki a csettel (kivéve, ha valamit 3 mondatban kell megbeszélni). E-mail! Vagy leginkább személyes találkozó. Persze a szexi hokijátékos is mindig csetelni akar, de ma kifakadtam neki, hogy én túl öreg és túl elfoglalt vagyok ehhez. Érzem, hogy jó pontokat szereztem ezzel (nem ).
  • Nem értem: ...tegnap és ma megnéztem a Fear the Walking Dead első két részét. Aztamindenit milyen szar. :(
  • Izgatott vagyok: ...hamarosan most már tééényleg elutazom! és már tudok egy csomó infót is, és nagyon izgi! Úgy tűnik, a két hét alatt többször is lesz Párizs! 
  • Alig várom: ...a szerda estét, a csütörtök estét és a szombat estét:). Meg hogy ágyba kerüljek nemsokára, majd pontban 10-kor elaludjak.
  • Bárcsak: ...nagyon reménykedem, hogy Franciaországban nem ez a randa, hideg, zuhogó esős idő lesz, míg ott leszünk. 
  • Hangulat: ...őszi, harmadik randevús, andalgós, kipihent (I wish), forraltbort kortyolgatós, sültgesztenye-illatú. 

9 megjegyzés:

  1. Megfogom megint a lényeget. (Nem.) A FTWD nem szar annyira, csak nem olyan, mint az alap sorozat. - A negyedik részig nagyon lassú tényleg, de a negyediktől már jó lesz, észre se vettem, én legalábbis, hogy vége lett az évadnak. Adj még egy esélyt neki. :)

    A másik, a chates dolog. Lehet, hogy jó pont lesz a végén belőle szerintem. Néha jobb, ha tudja a férfi, magamból kiindulva, mit akar a nő és hogyan akarja. De lehet tévedek. :) Drukkolok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát abból csak jó sülhet ki valóban, ha tudja a férfi, h mit akar a nő, és hogyan akarja:).

      Igen, és persze attól, h szarnak találom, nézni fogom:)). Köszi a visszajelzést, biztos nekem is be fog jönni. :*

      Törlés
    2. Oké, most érzek valami kacér mosolyt az ebben, nem tudom miért. :))

      Nincs mit, befog. Ez csak alapozás, a következő évadra. Bemelegítés a nagy futásra. Az elején az alap sorozat se tetszett nekem se, a végén most meg alig várom a hétfő estéket, hogy nézhessem Rickék kalandjait. :)

      Törlés
    3. Én végig ásítoztam a FTWD első évadát, bezzeg a TWD padlógázzal nyitott a múlt héten, ma is ott folytatta és az eddigiek alapján a jövő héten is hasonlóan tesz majd.
      Ja és szeretem a jégkorongot is :) (hogy kicsit a lényeghez is szóljak)

      Törlés
  2. Az első posztom, amihez csak férfiak szólnak hozzá <3 (meg én)

    És a Homeland új évad is zseni!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Van ez így. :)
      Jó amúgy én is szeretem a jégkorongot, Jegesmedvék, yeah! :)

      Ha ennyit emlegeted a Homelandet akkor lehet bele kezdek.

      Törlés
  3. Csatlakozom a chatet nem kedvelők táborához. És szörnyű vagyok benne.

    VálaszTörlés