2015. október 20., kedd

Nyűgök

Kicsit hullámzom, egyszer minden oké, van kedvem kelni, csinosan felöltözni, odabiciklizni, sulizni, dolgozni. Aztán nincs kedvem mégsem, játszós ruhát húzok, farmert, kutyás pulcsit, kötött kardigánt nagy zsebekkel, és esik is, úgyhogy kocsiba ülök a mozgás helyett az 5 perces útra. Az egyik órám tök jó, a másik kínszenvedés... Utazunk ugyan, és meglátogatom Tamkot, de közben szívóznak velünk, úgy tűnik, sokkal kevesebb pénzt kapunk az útra teljesen idióta okok miatt. Valahogy semmi sem teljesen kerek. Mindenesetre munka után elmentem Phoebe-vel edzeni, az hibátlan volt, aztán beültünk egy kávézóba, teáztunk, én ettem egy gesztenyepürét, nagyon szeretem, és tavaly télen ettem utoljára. 

Ősz van, hideg, esik, nyűgös vagyok, türelmetlen. Azzal kell motiválnom magam reggel-ügyileg, hogy nem az uncsi reggelimet készítem, hanem tojáslepényt zöldségekkel, tejföllel, anyu házi ketchupjával. A hokijátékossal pedig ma nem chateltünk, mert helyette hívott, szóval elképzelhető, hogy a fiatalember fejlődőképes. 

kubo ayako

2 megjegyzés:

  1. Az edzés és egy várt telefonhívás mindig jó. :-) Mondjuk én chatelni is szeretek, de nyilván azért, mert éretlen vagyok. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mert te még csak egy kis csitri vagy:). Bár nem is, most még 2 hónapig egyidősek leszünk!

      Törlés