2015. december 23., szerda

Almost there

Reggel a lidl előtt leparkoltam az autót, kiszálltam, és egy nő meg egy pasi úgy ordítottak egymással valami autós konfliktus miatt, ahogy a torkukon kifért, a nő időnként belezokogott a kiabálásba, gyomorszorító volt hallani, látni. Utána a boltban olyan előzékeny, kedves és mosolygós voltam, amennyire csak lehetett, szeressétek egymást ti is, láv, písz. 

Voltam az előbb futni (4.5 kilométert, szupi zenéket vittem, jó volt, remélem, az ízületeim is így gondolják), aztán még erősítettem itthon, de már ünnepi hangulatban, úgy, hogy két kör fekvőtámasz közt kimentem a konyhába és haraptam kettőt a kacsazsíros, újhagymás, uborkás kenyeremből. Mike biztosan nagyon büszke lenne rám, ez szerintem nagyon Mike-stílusú edzés. 

Ma még találkozom a csajokkal, az egyik barátnőnk 3 hónap után most jött haza Németországból, kicsit lazulunk. Meglepő egyébként, hogy így 23-án milyen sokan mozdulnak ki. Én most mondjuk kifejezetten örülök ennek.

4 megjegyzés:

  1. Haladó szinten már kenhetsz rá nutellát is:D (bocs Mike, majd fújok neked kürtőskalács alakú lufit:P)

    VálaszTörlés
  2. Hát, ha Mike azt mondja, h ezzel a teljesítménnyel kilockoltam a köv. szintet, akkor nem kizárt, h kipróbálom. Majd kérek Pillától Nutellát:).

    VálaszTörlés
  3. Ó, hát nekem ezt nem is mondta Mike, pedig, pedig... Azért ma én is így csináltam, azt hiszem ez az igazi "The Force Awakens" :) Extra tipp: erősítés közben kiválóan lehet szaloncukrot nyammogni. :)

    VálaszTörlés
  4. Ehh, nem is tudom, hány autóst láttam ma ledudálni, aki nem parkolt le vagy kanyarodott olyan gyorsan, ahogy a mögötte jövő szerette volna. Szánalom, hogy hová képesek frusztrálódni az emberek a karácsonyi tébolyukban.
    Viszont úgy tűnik, hogy a boltokban, patikákban, itt-ott kedvesebbek az eladók, mint néhány évvel ezelőtt.

    VálaszTörlés