2015. december 6., vasárnap

PCOS

Van egy tündéri kis tanítványom, egy leányzó, aki mindig az első padban ül, és úgy néz rám az órákon, hogy mindig valami rocksztárnak érzem magam. :)

Szóval ennek a lánynak PCOS-e van, nagyon kiképezte magát ez ügyben, fogyott is egy csomót 2 év alatt, és azért is fontos neki, mert gyerekimádó, óvónő szeretne lenni, és hát nagyon szeretne majd gyereket is. Ilyen kis tudatos ő.

És az van, hogy a biosz érettségihez a projektdolgozatát a PCOS-ről írja, és kéne neki egy kérdőív kitöltéséhez 100 nő, akinek PCOS-e (vagy hogy is ragozzam) van, és hát ennyit nem könnyű összeszedni. Tudom, hogy ti sokan szenvedtek ettől, arra gondoltam, segítek neki kicsit, szóval ha a kedvemért kitöltenétek, nagyon megköszönném. 


Árad a szeretet.

15 megjegyzés:

  1. Kitöltöttem. :) Sok sikert minden tervéhez a sorstárs kis hölgynek. :)

    VálaszTörlés
  2. Van ilyen facebook csoport, esetleg érdemes lenne ott is terjeszteni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kerestem, de nem találtam, de megköszönöm, ha valaki benne van pcos csoportban, és kirakja.

      Törlés
    2. Anyukám benne van, megkértem, hogy rakja ki.

      Törlés
  3. Mennyire szuper lány lehet, ritka manapság az ennyire tudatos fiatal :)Te pedig legalább annyira szuper tanárnéni vagy <3 Megosztottam, ha már kitölteni sajnos/ szerencsére nem tudom.

    VálaszTörlés
  4. DONE... nem vagyok egyedül, úgy látom... :( (szegény, ennyyi idős korban már kiderült...)

    VálaszTörlés
  5. kezdem azt érezni, hogy az a nő a ritka, akinek nincs PCOS-ja :/ ez tök szomorú, valami oka biztos van. kitöltöm én is.

    VálaszTörlés