2016. március 5., szombat

Vanilla mint

Nektek is vannak olyan dolgaitok, amiket sosem találtok? 

Én kb 10 darab csupazseb táskát és legalább ugyanennyi kabátot váltogatok folyamatosan, a nadrágjaimnak, ráadásul a szoknyáimnak és a ruháimnak is vannak zsebei, amiket mindig teletömök mindenfélével. Imádom a zsebeket, minél több van belőlük és minél nagyobbak, annál jobb. Emlékszem, már gyerekkoromban is mindenféle kincsekkel voltak tele a zsebeim állandóan, rágóval, szép csomag zsepivel, kulccsal, sőt, képes vagyok a sapkám, de könyvet is a zsebemben tárolni. Na és emiatt van egy csomó apróság, amiket sosem találok. Kulcs, rúzs, hajgumi, cukorka. Na de a legtöbbször a labelloimat (más néven ajakbalzsam, kence, szájbigyó, ki hogyan nevezi) nem találom, mindig keresgélni kell őket. Nekem sosem száraz a szám, de mégis nagyon szeretem ezeket a cuccokat. Emiatt jó sokat vásárolok belőlük, és reménykedem, hogy mindig kéznél van legalább egy. Most épp ezeket találtam, de még legalább 5 rejtőzködik különböző helyeken (és akkor még a szájfényeket nem is említettem).


A legújabb szerzeményem ez az eos ajakbalzsam, a DM-ben futottam bele, én nem is tudtam, hogy lehet ilyet itthon kapni, és volt egy csomó csodaszép színben-ízben (kókusztej, eperturmix, citrom, gránátalma-málna, meg nem is tudom). Annyira megörültem, hogy legszívesebben az összeset megvettem volna, de nem volt olcsó (2000ft felett), így választanom kellett. Egy vaníliás-mentolosat vettem, főleg a színe és a csíkok miatt, gyönyörű.


És nem bántam meg, hogy ezt választottam, mert nagyon-nagyon-nagyon finom illata és íze van, ráadásul órákig puha marad tőle a szám, maximálisan bejön. Persze a legfőbb szempont, ami a legfontosabb egy szájbigyónál, hogy meseszép. Ha épp szükségetek van ilyesmire, akkor nagyon ajánlom. 


Csináltam hozzá #thingsorganizedneatly-t is:). 


Korábbi #thingsorganizedneatly képeim ITT.

5 megjegyzés:

  1. Én is akarok ilyet, csak abban a dm-ben, ahol jártam, nem volt. :-(

    VálaszTörlés
  2. akartam is kérdezni, hogy a gumikacsa milyen funkciót tölt be a táskádban/zsebedben? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ő semmilyet, csak dekorációs elemként használtam a poszthoz:)

      Törlés
  3. wiiii!!!! tényleg lehet kapni DM~ben???? annyira szeretnék már régóta, de a postaköltséggel együtt már sajnáltam rá a pénzt! hát aranyat ért ennek a posztnak (is) minden betűje!!! :)

    VálaszTörlés