2016. március 27., vasárnap

Justin

Anélkül, hogy komolyabban kifejteném a politikai nézeteimet (bár szerintem sejthető, miről mit gondolok), talán belefér, hogy elmeséljem, sokszor eszembe jut, hogy szomorú dolog, hogy csuda kis országunk élén olyan ember áll, aki tökéletesen másképpen gondolkodik mindennel kapcsolatban, mint én. Ennél már csak az sokkal szomorúbb (dűhítőbb, elképesztőbb, you name it), hogy ő teljesen máshogyan gondolkodik mindenről, mint mi mindannyian - egyszerűen bármit tesz, lép, nyilatkozik, a fejem fogom. Milyen jó lenne, milyen menő lenne egy olyan kormányfő, akire fel lehet nézni, akire mindannyian büszkék lehetünk, akinek jó, modern, zöld, előremutató, példamutató meglátásai és megmozdulásai vannak, akitől tanulni lehet, aki jó irányba terelget, ahelyett, hogy szinte mindenki szerint egy faszfej? 

Irigylem a kanadaiakat a liberális miniszterelnökükért, Justin Trudeau-ért, aki kurvajó dolgokat képvisel (bevándorlásügy, tudományok, marihuána - érdemes utánaolvasni), hihetetlenül jó fej, szívvel-lélekkel kiáll a zöld ügyekért, a kormánya 31 minisztere közül 15 nő (ezt egy interjúban mindössze azzal indokolta, hogy 2015-öt írunk), valamint mindenféle etnikum is képviselteti magát. Élsportoló, Star Wars rajongó, tetovált, vicces, cuki családja van, egyszerűen halálosan szimpi. Egy emberként állt mögé az ország, imádják, szuperhősként gondolnak rá. Nagyon érdekes a családja (az apja 16 évig volt Kanada miniszterelnöke), az, hogy tanárként dolgozott és nem akart politikus lenni, és hogy végül hogyan lett mégis elsöprő sikerrel Kanada rocksztár-miniszterelnöke.

Ja, és úgy mellékesen így néz ki. 








Hát ő az.

18 megjegyzés:

  1. :))) jól indul ez a reggel :)))

    ha találsz egy külsőleg és belsőleg (de minimum ez utóbbi) hasonló típust itthonra, azonnal övé a voksom!

    VálaszTörlés
  2. De jó lenne Kanadában élni...;)

    VálaszTörlés
  3. Azt hiszem, megiscsak szeretem a politikat :))

    VálaszTörlés
  4. Erre egyetlen szóban tudok reagálni: Aztaaaaa! 😀

    VálaszTörlés
  5. Oh, hello Mr. Kanada! :]

    (Nálam a másik rocksztár majdnem politikus Michelle Obama, hát mekkora rock and roll már az a nő, nagyon kedvelem!)

    VálaszTörlés
  6. Imádom ezt a pasit!!!!!! Akarok egy ilyen miniszterelnököt!!!! Akarok. Szenzációs, egyedi, okos csak szuperlatinuszokban lehet róla beszélni! Itthon is van ilyen, titkon remélem hogy egyszer beadja a derekát és elindul...bárcsak. (nevet nem írok, de mostanában sokat lehet róla hallani)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Óhh, az ő neve elé csak oda kell tenni a drogos jelzőt és a belvárosi rohamnyuggerek szemére máris leszáll a vörös köd :).

      Törlés
    2. Én nem tudom, kiről beszéltek, mondjátok meg, plíz!

      Törlés
  7. én is imádom ezt a faszit, ráadásul úgy állította össze maga köré az embereket, hogy azok értsenek ahhoz, amit csinálnak! úristen! mennyire alap dolog már, pl. a hadügyminiszter egy háborús veterán, aki úgyis jobban tudja, mert megjárta a hadak útját. á, túl sokáig tudnék erről áradozni :)

    VálaszTörlés
  8. meg szerintem legyen már a miniszterelnökség alapfeltétele, hogy a negyedik képen látható pozíciót fel tudja venni!

    VálaszTörlés
  9. Holdvilágos éjszakán
    Miről álmodik a lány?
    Hogy jön egy királyfi tán
    Hófehér paripán.

    Megjött a modern királyfi: egy miniszterelnök fia, akinek hófehér lelkét nem sározta be a politizálás mocska," tanárként dolgozott és nem akart politikus lenni".
    A miniszterelnökséghez nem kell politikai tapasztalat, az a lényeg, hogy jól nézzen ki, és a miniszerek is kvóta alapján legyenek kiválasztva.(hiszen 2015-öt írunk.)

    Barbi fejében is így van jól!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük a csodálatos kommentet, möszjö troll, mélyen magunkba nézünk.

      Törlés
  10. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  11. Bocsánat, hogy kételkedni merészeltem, hisz
    "Egy emberként állt mögé az ország, imádják, szuperhősként gondolnak rá."
    és calgonnal a mosógép is tovább él

    VálaszTörlés