2016. március 21., hétfő

Mondays suck

Ó, jaj. 

Ma bementem az egyik osztályba, és a gyerekek megkérdezték, hogy tanárnő, rosszkedvű? Rossz napja van? Haragszik ránk? Persze ettől egyből mosolyognom kellett, de egyrészt tényleg mérges voltam rájuk, mert egy kolléganőm panaszkodott rájuk, hogy rántott húsos szendviccsel dobálkoznak órán (ha nekem lenne rántott húsos szendvicsem, az utolsó dolog lenne, amit csinálnék vele, az a dobálkozás), másrészt hányinger napom volt valóban. Milyen napom lett volna, hétfő van.

Szombat este a haverokkal találkoztam a törzshelyünkön, nagyon szeretek a pultnál ücsörögni ott, meg barátkozni mindenkivel, teljesen kielégültem társaságilag, voltak ismeretlen srácok, és kicsit flörtölgettünk, ami meg a nőiességemnek tett jót. Jó sokáig maradtunk, másnap reggel isteni volt a másik oldalamra fordulni, és aludni tovább. Aztán felkeltem, csináltam magamnak reggelit meg kávét, és pizsamában meg köntösben ücsörögtem a kanapén addig, míg anya szólt, hogy jöjjek ebédelni, mint gimis koromban. Délután sétáltam egy nagyot a kutyával, aztán 5-kor megleptük Phoebe-t, akinek a héten szülinapja volt. Szombaton terveztünk nála házibulit, de elmaradt, mert behívták dolgozni (ennek mondjuk megvan a vicces története). vasárnap délutánra meg volt beszélve az anyukájával, hogy a családi mosoly után belopózunk, és mikor kijön, mi ott ülünk 15-en a konyhában a tortával, meg mindenféle finomsággal. És így is lett - annyira örült! Összedobtunk neki (és a pasijának) egy páros éjszakai belépőt a Rudasba masszázzsal együtt. Jó, nem?

Úgyhogy jól feltöltekeztem társasággal és barátokkal, nagyon szuper volt a hétvége. Tegnap este annyira rákészültem a mai napra, hogy ki is készítettem a kis ruháimat reggelre, de mégis, ez a mai nap, jaaaaj. Holnap megint nagyon hosszú napom lesz, mert az órák után lesz angol verseny, amit én is szervezek, majd értekezlet, majd rögtön utána edzés Phoebe-vel meg az edző csajjal. Úgyhogy már készül a holnapi ebéd, bepakolok (a holnapi naphoz kábé egy bőrönd kéne, edzős cucc, ebéd, lófütty), zuhany és alvás. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése