2016. április 28., csütörtök

ez van

Mondjuk olyan 80%-osan sikerült meggyógyulni, bár ha fel kell mennem a legfelső emeletre a suliban, akkor utána alig élek. Már nagyon mennék edzésre, de az még korai szerintem, csak közben teljesen leépülök. 

Tegnap 4 körül végeztem, és tudtam, hogy jön a pasim, így készülődtem, megtisztítottam a spárgát meg a céklát a vacsihoz, szereztem bort, csináltam romi playlistet a Spotifyon, szóval virágokba öltöztettem a szívem. Aztán kimentem elé, és egész este ez a nem hiszem el típusú érzés volt, csak attól, hogy itt volt velem. Egyensúlyozunk a két város közt, elméletileg működik az is, ha ő alszik itt, és én is beérek a suliba, ha nála töltöm az éjszakát, 2 metrómegállónyira lakik a Nyugatitól, és 25 perc a vonatút, szóval sima ügy, de azért mégiscsak igényel némi szervezést a dolog. A héten még csak egyszer láttuk egymást, és eléggé meg vagyunk ettől bolondulva, de ha nekem kicsit lazább lesz a menet a jövő héttől, akkor sokkal könnyebb lesz mindent megoldani.

Holnap lesz a ballagás, tavaly olyan meleg volt, hogy elájultak a gyerekek, idén meg szarrá fogunk fagyni, meg most már esőt is mondanak holnapra megint, szupi. Megkaptam a bizonyítványokat, hogy írjam meg őket, meg a törzslapokat is, hát anyám. Persze nem lehet hibázni, pedig én vagyok az ember, aki bármely hivatalos formanyomtatvány kitöltésekor már a nevét rossz helyre írja, szóval már előre félek. 

9 megjegyzés:

  1. Írd meg ceruzával előtte legalább az első néhányat - dupla munka, de biztonságos eljárás :)

    és hogy a pasi nem elég, hogy tökéletes, de még jó helyen is lakik hozzád, az külön csúcs :)

    cékla-spárga párosból mi lett?

    VálaszTörlés
  2. Annyira, de annyira örülök a fejleményeknek! Mostanában mindig awwww-t dünnyögve olvaslak. Végre volt időm szavakba is önteni. És persze nagyon <3

    VálaszTörlés
  3. Basszus en is mindig elrontom!! De en meg megspekelem azzal hogy imadok kitoltogerni ilyen szarokat, persze csak ha nem tul bonyolult :)))

    VálaszTörlés
  4. Emlékeim szerint mi még május második hétvégéjén ballagtunk, szombaton.
    Lehet tudni, miért került ennyivel korábbi időpontra? ...és mikor?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én 2003-ban érettségiztem, akkor is május második szombatja volt (10.), de rákerestem, és 2005 óta minden évben az első hétvégére esett. 2014-ben még olyan szakképzőiskola is volt, ahol április végén tartották.

      Törlés
    2. Köszönöm!
      Igen, rákereshettem volna, de jobben szeretek veletek beszélgetni. :)

      Törlés
    3. ó, csak azért írtam, hogy rákerestem, mert egyrészt jelezni akartam, h nem saját kútfőből tudok ilyeneket, másrészt, h engem is érdekelt annyira, amit kérdeztél, h még rákeresni is képes voltam. :)

      Törlés
    4. Kacsintós pofát kellett volna odabiggyesztenem.
      Nem kell szabadkoznod, tényleg köszönöm ( azt is, hogy beszélgetsz velem ).
      No: :) ;)

      Törlés