2016. július 31., vasárnap

Helyzetjelentés

Mindjárt vége a nyárnak. Már kicsit izgulok a szeptember miatt, ugyanis már biztos, hogy kapok egy elsős (kilencedikes) osztályt, és akkor is, ha tudom, hogy megállom majd a helyem, biztos vagyok benne, hogy nagyon kemény lesz 35 tizenöt-évest terelgetni. Ráadásul nagyon sok magántanítványom van, akiket illene tovább vinni ősszel is, és őszintén szólva nem tudom, hogyan fogom bírni idővel, energiával. No de addig igyekszem nem izgulni ezen, hanem kiélvezem teljes mértékben azt, ami még hátravan a nyárból. Hálás vagyok a kánikuláért, remélem, ez már így is marad szeptemberig. 

  • Örülök: ...azt hiszem, mostanra sikerült igazán kipihenni magam, néhány napja minden reggel úgy ébredek, hogy úristen, de jót aludtam. Gyanítom, hogy ez is azt mutatja, hogy mindenkinek szüksége lenne legalább egy hónapnyi szabadságra ahhoz, hogy igazán ki tudjon szakadni a mókuskerékből. Nekem, azt hiszem, ennyi idő kellett hozzá. 
  • Szomorú vagyok: ...az egyik barátom iszonyúan seggfej volt velem tegnap. Nagyon megbántott, és ezt meg is írtam neki ma, bocsánatot is kért, de most úgy érzem, hogy innentől fogva barátkozzon vele, akinek 6 anyja van. 
  • Úgy döntöttem: ...hogy augusztusban kiveszek 2 hét szabadságot, amikor nem vállalok tanítványokat. Én nagyon nehezen mondok a diákjaimnak nemet, a nyáron azt hiszem, 4 hétköznap volt, mikor nem tanítottam, ráadásul a múlt héten rekord mennyiségű magánórát tartottam meg. Ez mind szupi, de mivel már nem megyek nyaralni, szeretnék két hetet az igazi lazulásnak szentelni.
  • Vasárnap:  ...megfogadtam, hogy ma semmit nem csinálok, és gyönyörűen tartottam magam hozzá, annyira jólesett. Megnéztem 3 filmet (nem annyira jókat, de még van néhány bekészítve), aludtam, ettem, filmet néztem, aludtam, ettem. Olyan jó. 
  • Élvezem: ...napok óta ugyanazt a fekete farmerrövidnadrágot, meg egy fürdőruha-felsőt veszek fel, a nap nagy részében mezítláb csattogok, rengeteg dinnyét, szilvát eszem, valamint annyit járok a piacra, hogy a Swarm-on én lettem a mayor:), szóval nagybetűs NYÁR van. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése