2016. augusztus 4., csütörtök

Need more time and a new rug

Tegnap, mondjuk tény, hogy hajnal 2 felé feküdtem le előző éjjel, de fél 1-ig aludtam. Igaz, erőltettem is, felvettem a szemmaszkomat, és olyan jólesett a másik oldalamra feküdni, magam köré csavarni a vékony, dupla takarót, befúrni magam a párnák közé és durmolni tovább. Iszonyúan jól kialudtam magam. Ezzel szemben ma 3/4 6-kor magamtól ébredtem, és annyira pörögtem egyből, hogy tudtam, felesleges erőltetnem a visszaalvást. Úgyhogy mire 8-kor betoppant az ásítozó tanítványom, már futottam, voltam sétálni a kutyával, reggeliztem, felporszívóztam, felmostam és a fahéjjal megszórt presszókávémat is eltüntettem. 

Ja, és hát nem sikerült lebeszélnem a tanítványokat erről a hétről, még ma is jönnek, aztán gyógytorna, délután pedig zsonglőrködöm a programokkal, nem tudom, hogy kéne, hogy minden és mindenki beleférjen. Meg hogy kávét is tudjak venni.

Na ilyen lett a kép a falon, most így utólag jobban tetszett úgy, hogy itt volt a tükör, színesebb, bohémebb, így nagyon üresnek látom a teret, úgyhogy gondolkodásban vagyok. Meg kéne venni azt a színes szőnyeget az Ikeában, az is sokat dobna a dolgon, ezt a csíkosat utálom. 


Ez egy Róth Anikó kép, mivel az exemmel a kinti lakáshoz vettük, egy ideig kábé elástam, de már nem kötődnek hozzá rossz emlékeim, sőt.

7 megjegyzés:

  1. Hű, azok a matrjoskák! Na meg a raklapok! Szenzációs! Teccik nagyon! :)

    VálaszTörlés
  2. És ha csak a képkeretet cserélnéd le valami szép kékre mondjuk (vagy feketére)? Persze ha utálod a szőnyeget, cseréld le, de átmenetileg talán ez egy olcsóbb megoldás. :) Még esetleg valami jó kis állólámpával vagy füzérrel próbálkoznék be (persze nem ünnepire gondolok, de vannak már jópofák). De amúgy nagyon klassz az a hajópadló!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A többi kép kerete másmilyen, direkt válogattam különbözőeket. Az eredeti terv az volt, h nem csak ezt a képet rakom fel a falra, hanem többet, csak nincs olyan sok igazán mutatós képem, meg akkor mit rakok a komód fölé. Az állólámpa-hiányt jól látod, már vagy 2 éve keresem az igazit, csak nekem a kanapé mögé kéne, mert ott szoktam olvasni. Mondjuk tény, ide is elférne egy.

      Törlés
  3. Róth Anikó képeit én is nagyon szeretem, olyan hangulatosak! :)

    VálaszTörlés
  4. Imádom a lakásod, annyira hangulatos és letisztult az egész. Iszonyú jók a fogantyúk is a komódon.:)

    VálaszTörlés
  5. nekem a szőnyeg is tetszik

    VálaszTörlés