2016. december 6., kedd

Most jó

Egyébként ma megint nem tudtam aludni. Fél 3-kor felébresztett a kutya, aki kikéredzkedett (hogy aztán azonnal visszakéredzkedhessen), és utána nem bírtam visszaaludni. 3/4 6-kor, mikor csörgött az óra, egyáltalán nem volt őszinte a mosolyom, és hát azóta is csak lézengek, már mikor nem épp a gyerekeket terrorizálom. Ma értekezlet van délután, ezért rövidített órákat tartunk, és az óráimon levelet írtak a gyerekek a Télapónak, hogy miket szeretnének karácsonyra, meg milyen jó dolgokat csináltak idén, amivel kiérdemelték az ajándékokat, és nagyon vicceseket írtak. 

Tegnap (dec. 5) megint elfogyott a mobilnetem, tudtam, hogy el fog, mert kaptam róla sms-t, így már egy ideje óvatoskodom vele. Na és elegem lett, úgyhogy tegnap elmentünk a kutyival, és 2G helyett vettem havi 7G mobilnetet. A kettő között havi 700ft a különbség. Mondjuk én eléggé kütyü- és internetbuzi vagyok, de én attól, hogy soha többé nem fog elfogyni a zinternet a telefonomról, irtózatosan megnyugodtam. 

Este meg elmentünk és vettünk Tonynak  kanapét, mert nem volt neki. Hazahoztuk, és hihetetlen, mekkorát dobott a lakáson. Feltelepedtem rá, kaptam egy nagy, puha párnát, egy meleg takarót, karamellás popcornt meg vizet, és szerintem én soha többé nem mászom innen le. 




12 megjegyzés:

  1. Ilonka, amennyiben publikus mondd el kerlek, hogy kinel mobilnetezel, mert nekem alaphangon 1000< mindig akar egy pici plusz net is havonta es igy is horror a telefonszamlam vegosszege...(pedig alig csinalok rajta valamit..egyebkent T-mobile)

    VálaszTörlés
  2. Nekem is T. Nekem üzleti csomagom van, de ha nem abban vagy (előfizetőként) akkor is 3200ft 5G. https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/internet/mobilinternet/havi-dijas-csomagok

    VálaszTörlés
  3. hát, a kutya nem számított rá, hogy milyen fagy van odakint. Én is visszakéredzkedtem volna azonnal, az tuti :D

    A net pedig... hát, én is úgy éreztem, hogy javult az életminőségem, amikor megnőtt a zinternet a telefonomon :D Nekem aszerint van beállítva a méret, hogy én itthon dolgozom többnyire (aka van wifi) vagy olyan helyen vagyok, ahol szintén van wifi, úgyhogy eléggé megviselt, amikor egy ideig olyan helyen voltam, ami se nem itthon volt, se nem wifis helyen. Kegyetlen tud lenni az élet :D
    Mondanám, hogy csak a munka miatt kell az internet, dehát tudjuk, hogy ez hazugság lenne, nálam fele munka, fele szórakozás, ami a zinternet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. de hat puli! :) azok minusz husz fokig boldogan henteregnek a hoban. az viszont egyertelmu, hogy a gazdi mellett sokkal jobb pihengetni, mint egyedul kint a sotetben... :)

      nekem 100 mb van a csomagomban, de azzal egesz jol elvagyok a honap haromnegyedeben (utana persze korlatozzak), de csak mailt, fb-ot meg blogokat csekkolok neha. igaz, otthonrol dolgozom, szoval igy nem nagy trukk sporolni a mobilnettel.

      Törlés
    2. 100mb nekem egy óráig tartana:(.

      Törlés
  4. nekem 500G a havi keretem, es volt mar, hogy elfogyott :o

    VálaszTörlés
  5. De ugye nincs baj, Milonka...nem azert nem alszol?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmi az égvilágon!:) van ilyen néha, h rosszul alszom csak úgy, neked nincs?

      Törlés
    2. Nincs :) csak akkor ha valami nagy para van, amin emèsztem magam.

      Törlés