2017. október 10., kedd

Helyzetjelentés

Nagyon kemény időszak van mögöttem, de mostantól talán kicsit könnyebb lesz. Nincs már semmi levegőben lógó ügy, amit halogatok, minden rendben, és hétközben van 3 délutánom, amikor ráérek. Tudom, hogy nem kell tudnom mindent 100%-osan jól csinálni és megoldani, jó lenne ezt kicsit elengedni. Hagyom is most a negatív tényezőket és csak a pozitívumokra koncentrálok.

  • Találtam egy új Paul Auster könyvet <3
  • Csináltunk a csajokkal hygge csoportot, és az a terv, hogy időnként összejövünk, csinálunk hangulatot, eszünk, megnézünk valami filmet és feltöltődünk. Most pénteken lesz az első kör (az Alíz csodaországban lesz az első, amit megnézünk, de én inkább dán filmeket fogok javasolni), nagyon várom.
  • Vasárnap dolgoztam egész nap, már előre letiltottam magamról mindenkit, hogy nem fogok ráérni. Phoebe rám írt napközben, hogy, dolgozom-e, meg hogy hol (a kanapén), és hogy szerinte nyissam ki a konyhaablakot, és szellőztessek (ez annyira fura volt, hogy nem ellenkeztem), de azt hittem, csak aggódik értem. Na és egy csomó fura üzenet után kiderült, hogy az ablakomba csempészett egy csomó finomságot, chipset, üdcsit, csokit, kekszet meg egy szép tányért is, amit a bolhán vadászott nekem. Hogy jobb kedvre derítsen, míg dolgozom. 
  • Tegnap egy csomó nyavajgás (nincs kedvünk, inkább együnk, inkább aludjunk) elmentünk Phoebevel futni, jógázni, meg szaunáztunk. Nem tudom, mikor aludtam utoljára olyan jól, és ébredtem olyan kipihenten, mint ma reggel. 
  • Felhívtam a fodrászom és kaptam időpontot csütörtök reggelre, már nagyon hosszú a hajam, a frufrum pedig már majdnem odáig ér, mint a többi tincs.
  • Itt van 10 percre tőlünk egy tök korrekt, melegvizes, szabadtéri fürdő, ami nyitva van este 8-ig, ott a Széchenyi fürdő, Phoebe-nek meg van egy (illetve kettő) ingyen jegye a Veli Bej-be, és azt ígérte, elvisz. Szóval itt a termál fürdő szezon.
  • Holnap két váratlan, ám tök jó dolog is történik velem a blogom kapcsán, stay tuned:).
  • A lidl-ben 1200Ft a pulikutyás Bodri cuvée, és én azt nagyon szeretem (meg szerintem ti is fogjátok).


3 megjegyzés:

  1. uristen, Phoebe de cuki <3 <3 <3

    VálaszTörlés
  2. Nagyon vidító és hangulatos ez a poszt! Milyen szuper a hygge délután/este is! 🤗

    VálaszTörlés
  3. Hát hogy a lényegre fókuszáljak, én eddig azt hittem üccsi nem azt hogy üdcsi :-D de így logikusabb egyébként meg <3

    VálaszTörlés