2018. október 23., kedd

don't burn your bridges

Közben volt egy kisebb kiborulásom, illetve inkább úgy fogalmaznék, hogy kiöntöttem a lelkemet kicsit Pillának és könnyek közt a pasimnak is, és most már nem látom annyira borúsan a világot. Azért a probléma valamilyen szinten fennáll (úgy értem, a fejemben), és talán majd mesélek is róla, de most olyan jó, hogy nem akarom magam lehúzni. 



Viszont azt elmesélem, hogy tegnap reggel aránylag korán keltünk, kissé összerántottuk a lakást, majd elsétáltunk a Margit hídig, hogy megnézzük, mi újság van alatta. Ugyanis ott, ahol normál esetben víz áll, most száraz lábbal körbe lehet sétálni a híd pillérét, meg lehet csodálni a hidat, meg a várost is olyan szemszögből, ahonnan máskor nem, és szerintem ez nem csak annak élmény, aki szereti az építészetet. 

Ráadásul van most ott egy csomó kőszobor, vagyis szép kis kőpiramisok, és nem tudom, hogy a hely ideiglenessége, vagy a különlegessége miatt, de nagyon hangulatos, főleg ebben a gyönyörű őszi, napsütéses időben. Ma reggel még Gabeszt és Metrót is elvittem a nagy margitszigeti sétánk előtt, hogy ők is lássák a csodát.







7 megjegyzés:

  1. En kozel dolgozom, ujabban hetentd egyszer a szigeten futok, es mjndig lemegyek megcsodalni a hodat, a kilatast, a vizet. (Viszont sok hasznalt ovszert kell kerulgetni sajna...).

    VálaszTörlés
  2. Tök jók a képek, meg a kabid! (örülök, hogy jobban vagy!)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi szépen:)! a kabátot még tavaly Selindával vettem Faroban, mikor 40 fok volt, és hazafelé alig bírtam miatta (meg a csokihegyek miatt) becsukni a bőröndömet, de megérte, nagyon szeretem:)

      Törlés
  3. A háttal állós hidat bámulós kép szerintem az év legjobbja <3 Nekem az annyira tetszik <3 Sőt, ha összehasonlítom mások hidas fotóival, akkor is <3 <3 <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi:) egyébként az eredetileg egy borzalmasan szar kép, esetleg megmutatom, ha érdekel. Remek példa arra, h mekkorát tud dobni, ha az embere bindzsizik kicsit egy ingyenes fotóappal.

      Törlés
    2. na, ez tényleg nem látszik rajta :)
      De az alapbeállítás a díjnyertes akkor :D
      melyik appal dolgozol?

      Törlés
    3. alapbeállítás?:) na pont, hogy az nem jó:))
      erre snapseedet használtam, de az ios saját képszerkesztője is elképesztően jó, én kb annyi lehetőségethasználok benne, mint annak idején a lightroomban.

      Törlés