2018. november 27., kedd

keep me warm

Vasárnap azért keltünk aránylag korán, hogy kinézzünk a wampra. Mindketten odáig vagyunk a Bosis pulcsikért, és gondoltuk, megnézzük, milyenek élőben, meg elvittük Barni anyukáját meg a nagynénjét is nézelődni. Én még szerettem volna sapkát, fülbevalót és oldaltáskát, de végül azokat nem találtam. Ellenben vettem egy barna Bosis ruhát, ami tulajdonképp egy nagy, meleg pulóver, de tényleg, nagyon meleg és vagány, olyan érzés benne lenni, mintha ágyban maradtam volna. Ezt a barnát vettem meg (a fotókat pedig az oldalukról loptam):




Iszonyúan kényelmes, legszívesebben le sem venném. És bár azt nem akartam, de Barni rábeszélt, és hazajött velem egy Bosis pulcsi is, ami szintén gyönyörű színes, nagyon meleg és pihe-puha, olyan, mintha egy sál is lenne rajtad, mikor viseled. Aztán mielőtt eljöttünk, kiszúrtam egy világos, de kicsit vicces ruhát is, ami szintén nagyon meleg, úgyhogy eléggé betáraztam téli cuccokból.




Ma meg levágattam a hajam jó rövidre, a fodrászom jól meg is ritkította, amitől most úgy tűnik, mintha kétszer annyi hajam lenne. Nagyon jó érzés, mondjuk összefogni azt nem tudom, de így van szép dús, vagány frizurám. Normál esetben kb 2 hét alatt szoktam bejutni hozzá, de most pont felszabadult egy napja, így tegnap mára kaptam hozzá időpontot. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése